Ορκίστηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο Γιάννης Δραγάτσης ως Κοινοτικός Σύμβουλος της Δάφνης.

Ο Γιάννης Δραγάτσης αντικαθιστά τον αξιόλογο συνεργάτη, φίλο και μέλος της Δημοτικής μας Παράταξης, Γιώργο Ανδριτσόπουλο.

Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος τίμησε δυναμικά το ψηφοδέλτιο με την παρουσία του και βοήθησε να λάβουμε την 1η θέση στο Κοινοτικό Συμβούλιο από την 1η Κυριακή των εκλογών με ποσοστό 30%.

Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος έχοντας εργαστεί για μεγάλο διάστημα στη Βουλή των Ελλήνων, ως επιστημονικός συνεργάτης όπως και ως σύμβουλος επικοινωνίας συνεργαζόμενος με πολλές ελληνικές και διεθνείς εταιρείες συνέβαλε δραστικά στο πρόγραμμα της Δημοτικής μας Παράταξης.

Μένοντας περίπου 2 χρόνια στη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου θεωρούμε από κοινού ότι βάση και της εξέλιξης του θεσμού δεν μπορεί να προσφέρει σε αυτή τη φάση κάτι επιπλέον και έχοντας αναλάβει επαγγελματικά θέση που απαιτεί να βρίσκεται συχνά κάθε μήνα εκτός Αττικής συμφωνήσαμε να προχωρήσει σε παραίτηση και να αναλάβει στην θέση του ο Γιάννης Δραγάτσης.

Ο Γιάννης εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος, μεγαλώνει 2 παιδιά, γέννημα θρέμμα και αυτός της Δάφνης, θεωρούμε ότι μπορεί να συμβάλει με τη συμμετοχή του στην καθημερινότητα της Κοινότητας.

Ο Γιάννης εδώ και ένα χρόνο, μεταξύ άλλων δράσεών του, συμμετέχει στηρίζοντας την λειτουργία του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη ως επίτροπος. Σε αυτό τον Ναό έδωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωή της εργαζόμενη αφιλοκερδώς η Άννα Ζουγανέλη προγιαγιά και του Γιάννη και ο ίδιος συνεχίζει σήμερα ως μέλος της μεγάλης οικογένειας της συνοικίας αυτής.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Ναός του Αγίου Ιωάννη (παρά του ότι ανήκει γεωγραφικά στο Δήμο Αθηναίων), όπως και του Αγίου Γεωργίου Κυνοσάργους αποτελούν εκκλησιαστικές ενορίες και της Δάφνης.

Η Δημοτική Παράταξη Πόλη Φωτεινή ευχαριστεί τον Γιώργο Ανδριτσόπουλο για τη στήριξη και συνεχή προσφορά του και εύχεται στον Γιάννη Δραγάτση μια καλή και δημιουργική θητεία στη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου της Δάφνης.