ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΑΦΝΗΣ

Επιστολή Παραίτησης

Προς Δήμαρχο Δάφνης Υμηττού κο Αναστάσιο Μπινίσκο,

με την παράκληση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται σχετικά εκ του Νόμου

Κοινοποίηση σε επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ.: Γιώργο Δαουλάρη, Όλγα Χριστινάκη, Ναυσικά Τόλια Κηπουρού, Γιώργο Μητροβγένη, Δέσποινα Λαγδά , και  ανεξάρτητο δημοτικό Σύμβουλο κο Δημήτρη Αργιανά

 

Θέμα: Παραίτηση Προέδρου Κοινότητας Δάφνης

Αγαπητέ Δήμαρχε,

με την παρούσα επιστολή μου θέλω να καταθέσω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου της τοπικής κοινότητας της περιφέρειας Δάφνης, όπως και της θέσης μου ως κοινοτικής συμβούλου. Δυστυχώς, επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να ασκήσω τα καθήκοντά μου σε μια τόσο σημαντική θέση, όπως αρμόζει, ειδικά όταν αυτή έχει και την ευθύνη της μεγαλύτερης περιφέρειας του ενοποιημένου δήμου μας με πολλά και σημαντικά θέματα ανοικτά για τους συμπολίτες μας. Μετά από σοβαρή σκέψη, πήρα την απόφαση, ως ηθικό και έντιμο, να παραχωρήσω τη θέση, στην οποία με ανέδειξαν οι συμπολίτες μας. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι οι θέσεις αυτές είναι θέσεις προσφοράς και εφόσον δεν μπορούμε να τις υπηρετήσουμε σωστά για οποιοδήποτε λόγο, οφείλουμε να τις αφήνουμε σε αυτούς που διαθέτουν, όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και ουσιαστικό χρόνο για να προσφέρουν περισσότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους κοινοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία τους αυτό το διάστημα. Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για τις συναντήσεις που είχαμε.

Να ευχαριστήσω την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ και τον επικεφαλής της Γιώργο Δαουλάρη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στο πρόσωπό μου, όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος, κυρίως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την επιλογή τους, με την υπόσχεση ότι θα παραμείνω δίπλα τους σε κάθε θέμα που θα χρειαστεί η συμμετοχή μου ως μέλος της ανεξάρτητης δημοτικής μας παράταξης και ως δημότης, ώστε να συμβάλλω σε μια καλύτερη, πιο εύρυθμη καθημερινότητα στην πόλη μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο όλων σας.

Με τιμή,

Χριστίνα Αποστολάκη

Πρόεδρος Τοπική Κοινότητα Δάφνης