fbpx

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γεννημένος στον Δήμο μας, νοιάζεται για το αύριο αυτού του τόπου. Γι’ αυτό, επέλεξε να ζει στην πόλη μας µε την οικογένειά του και να δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας. Συμμετέχει ενεργά ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Πόλη Φωτεινή" & Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού για την περίοδο 2024 - 2029.

Γεννήθηκε το 1968. Γιος του Διονύση και της Άννας Δαουλάρη, το γένος Ζουγανέλη, παρακολούθησε ως μαθητής το 1ο Δημοτικό, το 3ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο της Δάφνης.

Ολοκλήρωσε τον κύκλο General Certificate of Education για σπουδές σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Σπούδασε Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης στη Σχολή Λυκούργου Σταυράκου και έλαβε το πτυχίο του σκηνοθέτη από την Ανώτερη Επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισμού. Eπίσης, παρακολούθησε και ολοκλήρωσε, σε υψηλό επίπεδο & µε επιτυχία, εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων, εξειδικευμένους στους τομείς έρευνας & marketing.

Το 2005 παντρεύεται την Ελένη Παπαδοπούλου και το 2007 αποκτούν την κόρη τους, Άννα Μαρία.

 

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & MARKETING

Δουλεύοντας µε πολλές δημιουργικές ομάδες, ξέρει πως η συνδηµιουργία ιδεών και πράξης οδηγεί πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα, για όλους.

Από τον Ιούλιο του 2008 έως το 2013, εργάζεται ως Διευθυντής στην εταιρεία branding & διαφημιστικής επικοινωνίας Red Design Consultants, όπου συμμετέχει και στη δημιουργική ομάδα ως σκηνοθέτης σε θέματα οπτικοακουστικού υλικού.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 συμμετέχει στην ομάδα συνεργατών του Παύλου Γερουλάνου, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2021 συνεργάζεται ως Διευθυντής τού Πολιτικού Γραφείου του.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Πιστεύει στη δύναμη της συνεργασίας και στις ανοιχτές διαδικασίες στα κοινά.

Δεν συµµετέχει απλά στα κοινά της Δάφνης, διεκδικεί µε έντονη πολιτική παρουσία, ήδη από τα μαθητικά του χρόνια!

Το 1985 γίνεται µέλος στο Στέκι Νεολαίας επί δημαρχίας Χρ. Μιχαλόπουλου, ενώ το 1986 εκλέγεται Συνοικιακός Σύµβουλος.

Μέλος του Πνευµατικού Κέντρου του Δήμου Δάφνης την περίοδο 1991-94, Αντιπρόεδρος την περίοδο 1994-98.

Εκπονεί ειδική τεχνικοοικονοµική µελέτη για τη λειτουργία του Δηµοτικού Θερινού Κινηµατογράφου Cine – Δάφνη και αναπτύσσει πλήρη πρόταση για τη λειτουργία του Σπιτιού Μπουζιάνη µε την ευγενή συνεργασία του σκηνοθέτη Γ. Σµαραγδή.

Το 1998 δηµιουργεί την Ανεξάρτητη Δηµοτική Κίνηση Πολιτών «Καληµέρα Δάφνη», με προσωπικότητες από κάθε πολιτικό χώρο. Το αποτέλεσµα των εκλογών δίνει στην παράταξη 14%.

Το 2002, η Δηµοτική Παράταξη ενισχύεται και ο συνδυασµός παίρνει 17% καταλήγοντας 3ος σε 9 συνδυασµούς.

Το Μάιο του 2006 συμμετέχει στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψήφιου Δημάρχου, με συμμετοχή 1.000 δημοτών και τον επιλέγουν με ποσοστό 75%.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2006, η Δημοτική Παράταξη «Μαζί για τη Δάφνη» παίρνει τη δεύτερη θέση με 28%, εκλέγοντας 5 από τους 8 συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Το 2010, συµµετέχοντας στη Δηµοτική Παράταξη «Δάφνη-Υµηττός µαζί µπροστά», µε επικεφαλής το Μανόλη Ν. Σταυρακάκη, εκλέχθηκε 1ος Σύµβουλος στη Δάφνη και παρέµεινε στη θέση αυτή ως τον Σεπτέµβριο του 2014.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2019 συμμετείχε ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Δάφνης-Υμηττού με την Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία Πολιτών “Πόλη Φωτεινή’’. Μετά από 3 μήνες έντονης προεκλογικής πορείας, παρά του ότι η νέα Παράταξη ξεκίνησε πιο αργά από κάθε άλλη Δημοτική κίνηση, στον 2ο γύρο ήταν η 2η Δημοτική δύναμη, λαμβάνοντας 5 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου, στον 2ο γύρο των εκλογών, η Δημοτική Παράταξη “Πόλη Φωτεινή” πήρε την 1η θέση με ποσοστό 51,65% στη Δάφνη, αλλά τη 2η θέση με 37,43% στον Υμηττό.
Στην κάλπη που αφορούσε το Κοινοτικό ψηφοδέλτιο η Δημοτική Παράταξη “Πόλη Φωτεινή” ήρθε πρώτη με 29,70% λαμβάνοντας 3 έδρες, ενώ του Δημάρχου που κέρδισε τον 2ο γύρο 2η με 27,46%.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και σήμερα, ως επικεφαλής, μαζί με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης Πόλη Φωτεινή, συμμετέχει ενεργά στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου μας με υπεύθυνες θέσεις, πρωτοβουλίες και δράσεις, προβάλλοντας τα αιτήματα των συμπολιτών μας και διεκδικώντας λύσεις, πάντα με σκοπό μας να γίνει ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού μία "Πόλη Φωτεινή”.
 
Ο Γιώργος
Δαουλάρης, στις 8 Οκτωβρίου 2023, διεκδίκησε με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα το δικαίωμα σε µια καλύτερη καθημερινότητα στην πόλη, για όλους τους κατοίκους της!

 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Είναι ιδιαίτερα ευγνώμων για τους σημαντικούς ανθρώπους που συνάντησε και µοιράστηκε το όραμά τους στην επαγγελματική, καλλιτεχνική πορεία του.

Ως σκηνοθέτης, είχε μακρόχρονη συνεργασία µε τον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό Γιάννη Σμαραγδή σε τηλεοπτικές παραγωγές (1989-1997) και στην παραγωγή της ταινίας «Καβάφης», του Γ. Σμαραγδή, που απέσπασε πλήθος διεθνών βραβείων και διακρίσεων.

  • Τον Απρίλιο του 1994, ανέλαβε την οπτική καταγραφή τιµητικής εκδήλωσης του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη µε τον Μίκη Θεοδωράκη, για λογαριασµό του Συνασπισµού της Αριστεράς και της Προόδου.
  • Τον Ιούνιο του 1995, συνεργάζεται µε τον Κώστα Γαβρά στην παράστασή του «Με Φως και Θάνατον Ακαταπαύστως» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
  • Τον Απρίλιο του 1996, γνωρίζει το διεθνή συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, για τον οποίο αναλαµβάνει τη δηµιουργία οπτικού µηνύµατός του για την απονοµή των γερµανικών βραβείων µουσικής Εcho. Το 1997 ξανασυνεργάστηκαν για τη δηµιουργία του οπτικού υλικού, που παρουσιάσθηκε στην τελετή έναρξης του 6ου Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Στίβου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
  • Το καλοκαίρι του 1998, σκηνοθέτησε σειρά συναυλιών της Βίκυς Μοσχολιού στον Λυκαβηττό, σε παραγωγή Δήµου Αθηναίων.

Με τη µικρού µήκους ταινία του «Είναι οι Γυναίκες π΄ Αγαπάµε», κέρδισε τιµητική διάκριση το 1992, ανάµεσα σε 92 συµµετοχές, στο 6ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στη Δράµα.

Διετέλεσε επί χρόνια ειδικός συνεργάτης στη διεύθυνση του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δ. Χαλανδρίου.

Για 9 χρόνια, δίδαξε βασικές αρχές του κινηµατογράφου και της τηλεόρασης στους µαθητές της Σχολής Μωραΐτη.

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσες δυσκολίες και τι εµπόδια αντιµετωπίζουν στην καθηµερινότητά τους οι επιχειρηµατίες στο Δήµο Δάφνης - Υµηττού, ως ένας από αυτούς.

Το 1998 δηµιουργούν µε τον αδελφό του Αντώνη κατάστηµα Εµπορίας Αυτοκινήτων, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί έως και σήµερα στη Λ. Αµφιθέας.

To 2013 αναλαµβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας branding & διαφηµιστικής επικοινωνίας impressme, που ίδρυσε από κοινού µε τη σύζυγό του Ελένη. Στο σύντοµο αυτό χρονικό διάστηµα, η εταιρεία έχει ήδη αναλάβει µε επιτυχία σηµαντικούς λογαριασµούς, όπως: nrg, mani foods, enerdia, global sustain, elviart, Ιατρική Επίβλεψη, συνεργασία µε το Δήµο Σάµου για το σχεδιασµό της οπτικής επικοινωνίας για τη διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, όπως και συνεργασία µε τη Διεθνή Ένωση Φίλων για την οπτική επικοινωνία του Επικούριου Απόλλωνα καθώς και την πολιτική καμπάνια του βουλευτή της Α’ Αθήνας, Παύλου Γερουλάνου κ.α.

Η πόλη αλλάζει με επικοινωνία!
Κάνε το δικό σου σχόλιο!

Έλα μαζί μας

Η πόλη αλλάζει με δράσεις!
Γίνε εθελοντής!

Η πόλη αλλάζει με ενημέρωση!
Μάθε τα νέα της καμπάνιας πρώτη/ος!