Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/da0ular1s/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5087

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/da0ular1s/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7789

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γεννηµένος στην καρδιά του Δήµου Δάφνης, νοιάζεται ιδιαίτερα για το αύριο αυτού του τόπου. Γι’ αυτό, επέλεξε να ζει µε την οικογένειά του, να δραστηριοποιείται ως επιχειρηµατίας στον τομέα της επικοινωνίας. Συµµετέχει ενεργά ως πολίτης και δυναμικά ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, στο Δήµο Δάφνης - Υµηττού για την περίοδο 2019 - 2023.

Γεννήθηκε το 1968. Γιος του Διονύση και της Άννας Δαουλάρη, το γένος Ζουγανέλη, παρακολούθησε ως µαθητής το 1ο Δηµοτικό, το 3ο Γυµνάσιο και το 2ο Λύκειο της Δάφνης.

Ολοκλήρωσε τον κύκλο General Certificate of Education για σπουδές σε πανεπιστήµιο του εξωτερικού.

Νιώθοντας την αγάπη για την τέχνη από νωρίς, σπούδασε Σκηνοθεσία Κινηµατογράφου και Τηλεόρασης στη Σχολή Λυκούργου Σταυράκου και έλαβε το πτυχίο του σκηνοθέτη από την Ανώτερη Επιτροπή του Υπουργείου Πολιτισµού. Eπίσης, παρακολούθησε και ολοκλήρωσε, σε υψηλό επίπεδο & µε επιτυχία, εκπαιδευτικούς κύκλους σεµιναρίων, εξειδικευµένους στους τοµείς έρευνας &  marketing.

Με αίσθηµα ευθύνης, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος υπαξιωµατικός, χειριστής ραντάρ, στην Πολεµική Αεροπορία.

Το 2005 παντρεύεται την Ελένη Παπαδοπούλου και το 2007 αποκτούν την κόρη τους, Άννα Μαρία.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Είναι ιδιαίτερα ευγνώµων για τους σηµαντικούς ανθρώπους που συνάντησε και µοιράστηκε το όραµά τους στην επαγγελµατική καλλιτεχνική πορεία του.

Ως σκηνοθέτης, συνεργάστηκε για πολλά χρόνια µε το σπουδαίο Έλληνα δηµιουργό Γιάννη Σµαραγδή στις τηλεοπτικές παραγωγές: «Σιγά η πατρίδα κοιµάται» (1989), «Η Δε Πόλις Ελάλησεν» (1990), «Τα Λόγια της Πόλης» (1991-92), «Εκόµισα εις την Τέχνη» (1997), και στην παραγωγή της µεγάλου µήκους ταινίας «Καβάφης», του Γ. Σµαραγδή, που απέσπασε πλήθος διεθνών βραβείων και διακρίσεων.

  • Το Φεβρουάριο του 1994 ταξιδεύει στα Βαλκάνια για το ντοκιµαντέρ του Φώτου Λαµπρινού, µε θέµα την ιστορία του βαλκανικού κινηµατογράφου, που δηµιουργήθηκε παρακολουθώντας την πορεία των γυρισµάτων της ταινίας «Το βλέµµα του Οδυσσέα» του Θόδωρου Αγγελόπουλου. Αντιπροσώπευσε την Ελλάδα στον εορτασµό για τα 100 χρόνια του ευρωπαϊκού κινηµατογράφου.
  • Τον Απρίλιο του 1994 ανέλαβε την οπτική καταγραφή τιµητικής εκδήλωσης του ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη µε το Μίκη Θεοδωράκη για λογαριασµό του Συνασπισµού της Αριστεράς και της Προόδου.
  • Τον Ιούνιο του 1995 συνεργάζεται µε τον Κώστα Γαβρά στην παράστασή του «Με Φως και Θάνατον Ακαταπαύστως» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
  • Τον Απρίλιο του 1996 γνωρίζει το διεθνή συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, για τον οποίο αναλαµβάνει τη δηµιουργία οπτικού µηνύµατός του για την απονοµή των γερµανικών βραβείων µουσικής Εcho. Το 1997 ξανασυνεργάστηκαν για τη δηµιουργία του οπτικού υλικού, που παρουσιάσθηκε στην τελετή έναρξης του 6ου Παγκόσµιου Πρωταθλήµατος Στίβου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
  • Το καλοκαίρι του 1998 σκηνοθέτησε σειρά συναυλιών της Βίκυς Μοσχολιού στο Λυκαβηττό, σε παραγωγή Δήµου Αθηναίων.

Με τη µικρού µήκους ταινία του «Είναι οι Γυναίκες π΄ Αγαπάµε» κέρδισε τιµητική διάκριση το 1992, ανάµεσα σε 92 συµµετοχές, στο 6ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στη Δράµα.

Διετέλεσε επί χρόνια ειδικός συνεργάτης στη διεύθυνση του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δ. Χαλανδρίου.

Για 9 χρόνια, είχε τη µοναδική ευκαιρία να µεταλαµπαδεύσει τη γνώση και την εµπειρία του, διδάσκοντας τις βασικές αρχές του κινηµατογράφου και της τηλεόρασης στους µαθητές της Σχολής Μωραΐτη.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & MARKETING

Δουλεύοντας µε πολλές δηµιουργικές οµάδες, ξέρει πως η συνδηµιουργία ιδεών και πράξης οδηγεί πάντα στο καλύτερο αποτέλεσµα, για όλους.

Από τον Ιούλιο του 2008 έως το 2013 εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής, στην εταιρεία branding & διαφηµιστικής επικοινωνίας Red Design Consultants, όπου συµµετείχε και στη δηµιουργική οµάδα ως σκηνοθέτης σε θέµατα οπτικοακουστικού υλικού.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσες δυσκολίες και τι εµπόδια αντιµετωπίζουν στην καθηµερινότητά τους οι επιχειρηµατίες στο Δήµο Δάφνης - Υµηττού, ως ένας από αυτούς.

Το 1998 δηµιουργούν µε τον αδελφό του Αντώνη κατάστηµα Εµπορίας Αυτοκινήτων, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί έως και σήµερα στη Λ. Αµφιθέας.

To 2013 αναλαµβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας branding & διαφηµιστικής επικοινωνίας impressme, που ίδρυσε από κοινού µε τη σύζυγό του Ελένη. Στο σύντοµο αυτό χρονικό διάστηµα, η εταιρεία έχει ήδη αναλάβει µε επιτυχία σηµαντικούς λογαριασµούς, όπως: nrg, mani foods, enerdia, global sustain, elviart, Ιατρική Επίβλεψη, συνεργασία µε το Δήµο Σάµου για το σχεδιασµό της οπτικής επικοινωνίας για τη διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, όπως και συνεργασία µε τη Διεθνή Ένωση Φίλων για την οπτική επικοινωνία του Επικούριου Απόλλωνα κ.ά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Πιστεύει στη δύναµη της συνεργασίας και στις ανοιχτές διαδικασίες στα κοινά.

Δεν συµµετέχει απλά στα κοινά της Δάφνης, διεκδικεί µε έντονη πολιτική παρουσία, ήδη από τα µαθητικά του χρόνια!

Το 1985 υπήρξε µέλος στο Στέκι Νεολαίας επί δηµαρχίας Χρ. Μιχαλόπουλου, ενώ το 1986 εξελέγη Συνοικιακός Σύµβουλος της συνοικίας Δηµαρχείου Δάφνης.

Μέλος του Πνευµατικού Κέντρου του Δήµου Δάφνης την περίοδο 1991-94, Αντιπρόεδρος την περίοδο 1994-98.

Εκπόνησε ειδική τεχνικοοικονοµική µελέτη για τη λειτουργία του Δηµοτικού Θερινού Κινηµατογράφου Cine – Δάφνη και ανέπτυξε πλήρη πρόταση για τη λειτουργία του Σπιτιού Μπουζιάνη µε την ευγενή συνεργασία του σκηνοθέτη Γ. Σµαραγδή.

Το 1998 δηµιουργεί την Ανεξάρτητη Δηµοτική Κίνηση Πολιτών «Καληµέρα Δάφνη», που την αγκαλιάζουν προσωπικότητες της πόλης µας από κάθε πολιτικό χώρο. Το αποτέλεσµα των εκλογών δίνει στην παράταξη 14%.

Το 2002, η δηµοτική παράταξη ενισχύεται από Δηµοτικούς Συµβούλους παρατάξεων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και ο συνδυασµός παίρνει 17% καταλήγοντας 3ος σε 9 συνδυασµούς.

Το Μάιο του 2006 συμμετείχε στις προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψήφιου Δημάρχου, μία πρωτοποριακή διαδικασία για τα ελληνικά δεδομένα. Για πρώτη φορά, στη διαδικασία συμμετείχαν 1.000 δημότες Δάφνης, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου, που τον επιλέγουν με ποσοστό 75%.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2006, η Δημοτική Παράταξη «Μαζί για τη Δάφνη» παίρνει τη δεύτερη θέση με 28%, εκλέγοντας 5 από τους 8 συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Το 2010, συµµετέχοντας στη δηµοτική παράταξη «Δάφνη - Υµηττός µαζί µπροστά», µε επικεφαλής το Μανόλη Ν. Σταυρακάκη,  εκλέχθηκε 1ος σύµβουλος του ψηφοδελτίου της Δηµοτικής Ενότητας Δάφνης, και παρέµεινε στη θέση αυτή στον ενοποιηµένο, πλέον,  Δήµο Δάφνης-Υµηττού ως το Σεπτέµβριο του 2014.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2019 συμμετέχει για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δήμαρχος του ενοποιημένου Δήμου Δάφνης Υμηττού με την ανεξάρτητη δημοτική συμμαχία πολιτών “Πόλη Φωτεινή’’. Έχοντας εµπειρία και γνώση, µε περισσότερη δύναµη και αποφασιστικότητα, διεκδικεί ξανά µε τη Δηµοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» το δικαίωµα σε µια καλύτερη ζωή στην πόλη για όλους τους πολίτες, σε µία αληθινά ανοιχτή, ανεξάρτητη, δηµιουργική συµµαχία πολιτών στο Δήµο Δάφνης – Υµηττού. Μετά από 3 μήνες έντονης προεκλογικής πορείας, παρά του ότι η νέα Παράταξη ξεκίνησε πιο αργά από κάθε άλλη Δημοτική κίνηση, μπήκε στο 2ο γύρο ως η 2η Δημοτική δύναμη, αφήνοντας πίσω 7 συνδυασμούς και έλαβε 5 έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου στο 2ο γύρο των εκλογών η Δημοτική Παράταξη “Πόλη Φωτεινή” πήρε την 1η θέση με ποσοστό 51, 65% στη μεγαλύτερη περιφέρεια, αυτή της Δάφνης, αλλά στη μικρότερη περιφέρεια πήρε τη 2η θέση με 37,43%, διαφορά που στο σύνολο των ψηφοφόρων των 2 περιφερειών δεν μπορούσε να δώσει την πρώτη θέση στην “Πόλη Φωτεινή”. Οπότε η θέση του Δημάρχου παρέμεινε στην ομάδα που διοικεί σταθερά τα τελευταία 17 χρόνια τη Δάφνη και 9 χρόνια τον Υμηττό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κάλπη που αφορούσε στο Κοινοτικό ψηφοδέλτιο η Δημοτική Παράταξη “Πόλη Φωτεινή” ήρθε πρώτη με ποσοστό 29,70% λαμβάνοντας 3 έδρες, ενώ του Δημάρχου που κέρδισε τον 2ο γύρο ήρθε 2η με 27,46%.
Με αυτή τη νέα δύναμη της παράταξής του, συνεχίζει τη διεκδίκησή του για να γίνει ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού μία "Πόλη Φωτεινή" ως Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, θέση ευθύνης, πρωτοβουλιών και δράσεων.

Η πόλη αλλάζει με επικοινωνία!
Κάνε το δικό σου σχόλιο!

Έλα μαζί μας

Η πόλη αλλάζει με δράσεις!
Γίνε εθελοντής!

Η πόλη αλλάζει με ενημέρωση!
Μάθε τα νέα της καμπάνιας πρώτη/ος!