Ολόκληρη η ομιλία του Γιώργου Δαουλάρη:

Πριν 2 εβδομάδες συζητήσαμε για το τεχνικό πρόγραμμα του 2023, το οποίο και ψηφίσατε σύσσωμη η συμπολίτευση. Το ψηφίσατε τόσο οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής ομάδας του Δημάρχου, όσο και οι συνεργαζόμενες δημοτικές παρατάξεις του κ. Ν. Αναστασόπουλου και κ. Δ. Γιαννακούρα.

Περισσότερα

Ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο που η διοίκηση απαντούσε χωρίς να ντρέπεται.

Καθημερινά τα έργα και οι ημέρες των «μαθητευόμενων μάγων» της διοίκησης του Δήμου μας φανερώνουν τη λογική της καθεστωτικής αντίληψης που τους διακατέχει.

Περισσότερα

Ομιλία του επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών Δάφνη Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ»:

Απέναντι σε ένα κατ’ επίφαση τεχνικό πρόγραμμα, απέναντι στην αυθαιρεσία και την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής η οποία εξελίσσεται επί 3 1⁄2 χρόνια, η θέση μας θα είναι η καταψήφισή του.

Περισσότερα

Συνέντευξη στο Ραδιομέρα του Μέρα25 και στην εκπομπή ‘’Στη δουλειά και στον αγώνα’’, με τον δημοσιογράφο Γιώργη Χρήστου και καλεσμένο τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης «Πόλη Φωτεινή» του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, Γιώργο Δαουλάρη.


Αρχικά να πούμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια εξαγγελία που έκανε η κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2020, κατά την οποία ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη ΠΥΡΚΑΛ παρουσιάζοντας ένα σχέδιο, που προφανώς επεξεργαζότανε καιρό πριν και απλά σε μας το παρουσίασαν αιφνιδιαστικά μόλις τότε, ώστε να μας πιάσουν εξαπίνης. Το παραπάνω σχέδιο έκτοτε, αποκαλείται μετεγκατάσταση της αμυντικής βιομηχανίας (πρώην ΠΥΡΚΑΛ Υμηττού) σε κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες χώρους σε Ασπρόπυργο, Λαύριο, Ελευσίνα. Πριν απ’ αυτό όμως, δεν είχαν δώσει διευκρινίσεις πως στον χώρο των 155 στρεμμάτων, στην καρδιά δηλαδή του δήμου Δάφνης - Υμηττού, θα γινόταν εγκατάσταση 9 Υπουργείων και 4 Ανεξάρτητων Αρχών.

 

Περισσότερα
Περισσότερα