Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Συλλόγου των Εργαζομένων του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, συνάντηση του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμμαχίας Πολιτών «Πόλη Φωτεινή» Γιώργο Δαουλάρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Δάφνης – Υμηττού Νίκο Ντίνο.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα ζητήματα που διαχρονικά –δυστυχώς- απασχολούν την πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δήμο, εμποδίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του έργου τους. Οι εργαζόμενοι παρουσίασαν συγκεκριμένη ατζέντα προτάσεων, που η υλοποίησή τους θα διευκόλυνε το δικό τους έργο και θα οδηγούσε στη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου.

Όπως σημειώθηκε από τους ιδίους, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου, που τον καθιστά συχνά αργό και αναποτελεσματικό, είναι η έλλειψη προσωπικού. Η τωρινή ηγεσία είχε την ευκαιρία να λύσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα… και την άφησε. Ο Γιώργος Δαουλάρης άκουσε με προσοχή το αίτημα για νέες μόνιμες θέσεις στο προσωπικό, μία σοβαρή ανάγκη την οποία, με την επικράτησή της παράταξής του στις Δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου, θα θέσει σε άμεση προτεραιότητα, σε συνεργασία πάντα με το Σύλλογο των Εργαζομένων και την ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δαουλάρης τόνισε τον πραγματικό «άθλο» που κάνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και τους ευχαρίστησε για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες τους. Θεωρώντας τους, εκ των ων ουκ άνευ συνεργάτες και αρωγούς, τους εξέφρασε την ειλικρινή επιθυμία να εργαστεί μαζί τους για ένα Δήμο που θα δουλέψει προς όφελος του πολίτη, ένα Δήμο προσιτό, φιλικό και κυρίως αποτελεσματικό κάθε μέρα, όπως πρέπει να είναι ένας Δήμος πρότυπο σε μία «Πόλη Φωτεινή».