Συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Δάφνης - Υμηττού Γιώργου Δαουλάρη με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα Σιδηροπούλου

Την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κα Κατερίνα Παπακώστα Σιδηροπούλου συνάντησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού Γιώργος Δαουλάρης συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Δάφνης - Υμηττού Νίκο Ντίνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Γιώργος Δαουλάρης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην Υφυπουργό το πρόγραμμά του, όσον αφορά στην προστασία των πολιτών του Δήμου ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών στις 26 Μαΐου.

Ενημέρωσε εκτενώς την κα Κατερίνα Παπακώστα Σιδηροπούλου για τα έντονα φαινόμενα παραβατικότητας στην πόλη, αναλύοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού και στο λόφο του Πέτρου και Παύλου στη Δημοτική Κοινότητα Υμηττού, καθώς και στο λόφο της Ζωοδόχου Πηγής στη Δημοτική Κοινότητα της Δάφνης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα δύο καίρια θέματα για το Δήμο μας, της επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας και κυρίως της έλλειψης φωτισμού, που προκαλεί έντονη ανασφάλεια στους πολίτες.

Και από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε ότι απαιτούνται άμεσα μέτρα για τη διασφάλιση της καθημερινής ασφάλειας των πολιτών.