Θερμά συγχαρητήρια στο συμπολίτη μας Δαφνιώτη Γιάννη Κωστάκη, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 50μ. πρόσθιο SB2 με επίδοση 1:03.83. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ του Λονδίνου, από όλους εμάς τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Δάφνη Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ και τον επικεφαλής της Γιώργο Δαουλάρη. Ο Γιάννης Κωστάκης, που είχε στεφθεί, επίσης, χάλκινος Παραολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για όσα συνεχίζει να προσφέρει με ανιδιοτελές αγώνα στον Ελληνικό αθλητισμό, αλλά και ως πολίτης που δρα με αξίες και κόπο και κερδίζει τις δικές του μάχες με επιτυχία.

Σε ευχαριστούμε, Γιάννη, που κάνεις τη χώρα μας για μία ακόμα φορά τόσο περήφανη. Σ’ ευχαριστούμε που ανεβάζεις ξανά το Δήμο μας στο υψηλό βάθρο της νίκης. Το παράδειγμά σου μας δίνει δύναμη και κίνητρο να γινόμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί και καλύτεροι, για το κοινό καλό.

Τόσο ο ίδιος προσωπικά ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, όσο και το σύνολο των μελών της δημοτική μας παράταξης δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σου σε κάθε προσπάθειά σου, με όλες μας τις δυνάμεις, με τιμή και χαρά.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,
ανεξάρτητη δημοτική παράταξη
Δάφνη Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Γιώργος Δαουλάρης