«Δεν ήταν κάστρο, μ' άντεξε σαν κάστρο»

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και με καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης και τιμής για "Το Κάστρο του Υμηττού", την ηρωική στιγμή της Εθνικής Αντίστασης που συνέδεσε όσο καμία άλλη, το όνομά της με την πόλη μας. Ο άνισος αγώνας των τριών ΕΠΟΝιτών με τους Γερμανούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους, άφησε τα ονόματά τους ανεξίτηλα στην ιστορία: Μήτσος Αυγέρης, Θάνος Κιοκμενίδης, Κώστας Φολτόπουλος.

Περισσότερα

Σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα και με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου 2023, η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού, στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Περισσότερα

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε, στο βιβλιοκαφέ Booking Hill στη Δάφνη, η παρουσίαση του βιβλίου "Η φίλη μου η ΝΙΑ.ΡΑ", της Αθανασίας Παππά. Το βιβλίο παρουσιάζει την καθημερινότητα μέσα από τα μάτια ενός μικρού κοριτσιού που μεγαλώνει με τη ΝΙΑ (Νεανική Ιδιοπαθής Αρθρίτιδα).

Περισσότερα

Πολλά συγχαρητήρια στον μουσικό Βαγγέλη Αυγέρη, για τη βράβευσή του για την καλλιτεχνική του προσφορά από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου. Ο Βαγγέλης Αυγέρης δημιούργησε τον ύμνο του 29ου Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο.

Περισσότερα
Περισσότερα