Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκε η 1η δημοτική συνεδρίαση στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Υμηττού, που φιλοξενεί τις εργασίες των δημοτικών συμβουλίων του ενιαίου δήμου μας από το 2010, με θέμα την εκλογή Προεδρείου.

Περισσότερα

Στις 12 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Πρωτοδικείου τα αποτελέσματα του 1ου γύρου (26 Μαΐου ) και του 2ου γύρου (που αφορούσε μόνο στην επιλογή Δημάρχου) όπου βάσει του νέου εκλογικού κανονισμού καθορίστηκαν αναλογικά οι έδρες του ενιαίου Δήμου Δάφνης Υμηττού:

Περισσότερα

Γενικά, για το Δήμο Δάφνης – Υμηττού θα υπάρχουν 4 ξεχωριστά ψηφοδέλτια, δύο για το δημοτικό συμβούλιο (που αφορούν και στην επιλογή Δημάρχου) και δύο για τα κοινοτικά συμβούλια (Δάφνης & Υμηττού).

Για το Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης – Υμηττού (και την επιλογή Δημάρχου) υπάρχουν δύο ξεχωριστά ψηφοδέλτια, ένα ψηφοδέλτιο για όσους ψηφίζετε στη ΔΑΦΝΗ και ένα ψηφοδέλτιο για όσους ψηφίζετε στον ΥΜΗΤΤΟ.

Οι δημότες Δάφνης – Υμηττού, που ψηφίζετε στη ΔΑΦΝΗ, βάζετε:
• έως τρεις (3) σταυρούς για την Εκλογική Περιφέρεια Δάφνης (Δημοτικοί Σύμβουλοι Δάφνης).
• έως ένα (1) σταυρό για την Εκλογική Περιφέρεια Υμηττού (Δημοτικοί Σύμβουλοι Υμηττού).
• Στον υποψήφιο Δήμαρχο ΔΕΝ βάζετε σταυρό προτίμησης.

Οι δημότες Δάφνης – Υμηττού, που ψηφίζετε στον ΥΜΗΤΤΟ, βάζετε:

• έως τρεις (3) σταυρούς για την Εκλογική Περιφέρεια Υμηττού (Δημοτικοί Σύμβουλοι Υμηττού).
• έως ένα (1) σταυρό για τη Εκλογική Περιφέρεια Δάφνης (Δημοτικοί Σύμβουλοι Δάφνης).
• Στον υποψήφιο Δήμαρχο ΔΕΝ βάζετε σταυρό προτίμησης.

Για το Κοινοτικό Συμβούλιο ΔΑΦΝΗΣ:
• Οι Δημότες Δάφνης – Υμηττού, που ψηφίζετε στη Δάφνη, βάζετε έως δύο σταυρούς για το Κοινοτικό Συμβούλιο Δάφνης (Κοινοτικοί Σύμβουλοι Δάφνης).

Για το Κοινοτικό Συμβούλιο ΥΜΗΤΤΟΥ:
• Οι Δημότες Δάφνης – Υμηττού, που ψηφίζετε στον Υμηττό, βάζετε έως δύο (2) σταυρούς για το Κοινοτικό Συμβούλιο Υμηττού (Κοινοτικοί Σύμβουλοι Υμηττού)

O Γιώργος Δαουλάρης Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμμαχίας Πολιτών Δάφνης – Υμηττού «Πόλη Φωτεινή» συνομιλεί με τον Χρήστο Σούτο για τις επερχόμενες εκλογές.

Περισσότερα
Περισσότερα