Έτοιμες οι τσάντες  αληθινής αγάπης και αλτρουισμού!

Με όσα προϊόντα προσφέρατε ανώνυμα και επώνυμα, εσείς, οι  συμπολίτες  μας που με πραγματικό ενδιαφέρον για το συνάνθρωπό σας, ανταποκριθήκατε άμεσα στην Κοινωνική Δράση & Πρωτοβουλία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Δάφνη Υμηττός “Πόλη Φωτεινή”, που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.

Τα προϊόντα διαχωρίστηκαν και ετοιμάστηκαν όλες αυτές οι τσάντες, οι οποίες θα μοιραστούν στα Κέντρα Αγάπης των Ιερών Ναών του Δήμου μας .

Ως επικεφαλής της παράταξής μας, θέλω να πω από καρδιάς,

ένα μεγάλο θερμό Ευχαριστώ για την τόσο συγκινητική ανταπόκρισή σας!

Μόνο η αγάπη δίνει τόση δύναμη,

να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας, για καλύτερα, πιο Φωτεινά Χριστούγεννα!

Ευχαριστώ προσωπικά κάθε δημοτικό και κοινοτικό σύμβουλο, κάθε μέλος της δημοτικής ομάδας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συντονιστές Νίκο Ντίνο, Πέτρο Γελάτσορα και Λορέντζο Σιγανό που, επί ημέρες, σε δύσκολες συνθήκες, με περιοριστικά μέτρα και με πολλή προσοχή φρόντισαν να συγκεντρωθούν τα προϊόντα και να ετοιμαστούν οι τσάντες αγάπης.

Ευχαριστώ το Δήμητρη Τσούτσουρα που το μικρό van της επιχείρησής του στήριξε τόσο τις παραλαβές και θα συνεχίσει με το να μεταφέρει στα Κέντρα Αγάπης τις εξαιρετικά πολλές τσάντες με τρόφιμα και  προϊόντα.

Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε με απρόσμενη επιτυχία και ξεκινήσαμε στο δεύτερο στάδιο που είναι και ο βασικός στόχος μας:

να προσφέρουμε όσα περισσότερα τρόφιμα και προϊόντα γίνεται, σε όσους περισσότερους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Γιατί, το έχουμε βάλει σκοπό, αυτά τα Χριστούγεννα να είναι Καλά Χριστούγεννα!

Και μαζί τα έχουμε ήδη καταφέρει!

Με τις πιο φωτεινές ευχαριστίες για όλους εσάς,

Γιώργος Δαουλάρης

Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Δάφνης – Υμηττού “Πόλη Φωτεινή”