Ευχαριστούμε τους εργαζομένους στις υπηρεσίες του Δήμου μας, όπως και στις ιδιωτικές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που παραμένουν στη πρώτη γραμμή, ανοικτά, δίνοντας το φωτεινό παράδειγμα στήριξης, για να μένουμε εμείς στο σπίτι μας, ασφαλείς!

Αυτές τις ημέρες ζούμε όλοι μας μία πρωτόγνωρα επισφαλή εποχή για την υγεία και την ασφάλειά μας, ιδιαίτερα στο Δήμο Δάφνης - Υμηττού, που σημειώθηκε ένα από τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού.

Η μόνη μας, κύρια προστασία είναι να μένουμε στο σπίτι, να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, να πλένουμε συχνά τα χέρια μας, να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις, ακόμα και από πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους.

Σε αυτήν τη συνθήκη, οφείλουμε ένα θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εργαζομένους της πόλης μας Δάφνης – Υμηττού, που εκτίθενται στον κίνδυνο για να έχουμε εμείς καθαριότητα, τρόφιμα, γεύματα, εξυπηρέτηση, βοήθεια στο σπίτι, για τις οικογένειές μας, για τους ηλικιωμένους ανθρώπους μας. Δεν κάνουν απλά τη δουλειά τους, αυτές τις στιγμές, κάνουν πραγματικό έργο, ώστε να  παραμένουμε όλοι εμείς ασφαλείς. Οφείλουμε να σεβαστούμε την υπέρβασή τους με μία και μόνο δική μας ενέργεια, με το να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. εφόσον η δική μας δουλειά το επιτρέπει.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτόν τον πρωτόγνωρο αγώνα που δίνουν για το κοινό καλό.

#polifoteini #daoularis #daphniymittos #ergazomenoi #menoumespiti #μένουμε_σπίτι