fbpx

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γιώργος ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ

Γεννημένος στην καρδιά του Δήμου Δάφνης, νοιάζεται ιδιαίτερα για το αύριο αυτού του τόπου. Γι’ αυτό, επέλεξε να ζει με την οικογένειά του, να δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας και βέβαια, να συμμετέχει ενεργά ως πολίτης και δυναμικά ως Υποψήφιος Δήμαρχος, εδώ στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Σήμερα, έχοντας εμπειρία και γνώση, με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα, διεκδικεί ξανά με τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή στην πόλη για όλους τους πολίτες, σε μία αληθινά ανοιχτή, ανεξάρτητη, δημιουργική συμμαχία πολιτών στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού!

Περισσότερα
Η πόλη αλλάζει με επικοινωνία!
Κάνε το δικό σου σχόλιο!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ | ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

1οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δάφνης-Υμηττού - Δημοτικές Εκλογές 2023 (με αλφαβητική σειρά)

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα Αλεξοπούλου στηρίζει ενεργά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

Περισσότερα

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

Η Ιωάννα Αναστάση στηρίζει ενεργά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

Περισσότερα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΚΗΣ

O Άκης(Ευάγγελος) Αναστασίου στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, τον Γιώργο Δαουλάρη.

Περισσότερα

ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

Περισσότερα

Δείτε τους όλους

Έλα μαζί μας

Η πόλη αλλάζει με δράσεις!
Γίνε εθελοντής!

Η πόλη αλλάζει με ενημέρωση!
Μάθε τα νέα της καμπάνιας πρώτη/ος!