fbpx

Η παράταξη «Πόλη Φωτεινή» προσκαλεί τους δημότες Δάφνης – Υμηττού να παρακολουθήσουν την 4η Τακτική-Μεικτή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο του Δημοτικού Κτιρίου της Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού), Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1 και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη και χρήση της τεχνολογίας του epresence (www.epresence.gov.gr). Πέμπτη 27 Απριλίου2023, 20:30.
 
Θέματα 4ης Τακτικής Μεικτής Συνεδρίασης (μεταξύ άλλων):
 
Υποχρεωτική αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2023, ως προς τον πίνακα στοχοθεσίας του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και εισήγησή του στο Δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση.
 
Εισήγηση Τριμηνιαίας Έκθεσης Α΄ Τριμήνου 2023 εκτέλεσης π/υ και στοιχείων Ισολογισμού
 
Διαβίβαση αρ.17/2023 απόφασης με θέμα «ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2022, ΤΟΥ Ν.Π. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ» και 18/2023 απόφασης με θέμα «Έγκριση ειδικού απολογισμού επιχορήγησης του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού» ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2022 (άρθρο 29 παρ.2 του Ν.4223/2013)»
 
Έγκριση ειδικού απολογισμού επιχορήγησης του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού» ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2022 (άρθρο 29 παρ.2 του Ν.4223/2013)
 
Ψήφιση Απολογισμού του Ν.Π. «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δάφνης Υμηττού» οικ. Έτους 2022
 
Καθορισμός αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου
 
Εισήγηση έγκρισης υλοτομίας δέντρων
 
Αιτιολογική Έκθεση για Παράταση της συνεργασίας της Υπηρεσίας «ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΤΕΟ»
 
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου του Δημοτικού Κοιμητηρίου
 
Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου με τίτλο: «Ανακαίνιση Όψεων Κτιρίων »
 
Έγκριση παράτασης εργασιών για το έργο «Επεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Σχολικών Κτιρίων Δήμου Δάφνης – Υμηττού»