fbpx

Πολλά συγχαρητήρια στον μουσικό Βαγγέλη Αυγέρη, για τη βράβευσή του για την καλλιτεχνική του προσφορά από τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου. Ο Βαγγέλης Αυγέρης δημιούργησε τον ύμνο του 29ου Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο.

Οι μαθητές τού Ταύρου και του Μοσχάτου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τις θεατρικές και χορευτικές τους παραστάσεις, τα μουσικά προγράμματα και τις δημιουργίες τους, σε ένα φεστιβάλ το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο κ. Αυγέρης είναι ένας μουσικός που υπηρέτησε με συνέπεια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Δάφνης ως δάσκαλος μουσικής. Έχει προσφέρει πλούσιο έργο σε θεατρικές παραστάσεις. τόσο στον δήμο μας, αλλά και σε άλλους δήμους της χώρας μας. Η μουσική του έχει υπηρετήσει με τις μελωδίες της πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους για τα έργα και τις επιτυχίες του στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας.