fbpx

Το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε, στο βιβλιοκαφέ Booking Hill στη Δάφνη, η παρουσίαση του βιβλίου "Η φίλη μου η ΝΙΑΡΑ", της Αθανασίας Παππά. Το βιβλίο παρουσιάζει την καθημερινότητα μέσα από τα μάτια ενός μικρού κοριτσιού που μεγαλώνει με τη ΝΙΑ (Νεανική Ιδιοπαθής Αρθρίτιδα).

 Ταυτόχρονα όμως, πρέπει να αντιμετωπίσει τόσο την ίδια την πάθηση, όσο και την αλλαγή συμπεριφοράς της οικογένειας και του κοινωνικού περίγυρου. Η συγγραφέας, που παράλληλα είναι και μια δραστήρια επισκέπτρια υγείας, πραγματεύεται σε αυτό το αυτοβιογραφικό βιβλίο, με τον πιο απλό και απενοχοποιημένο τρόπο, ένα θέμα που ακόμα και σήμερα παραμένει για μεγάλο μέρος της κοινωνίας ταμπού. Η συζήτηση που ακολούθησε και η παρέμβαση των ειδικών, έδωσαν τροφή για σκέψη και διάνθισαν αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα.

Η Δημοτική Παράταξη "Δάφνη Υμηττός, ΠΟΛΗ-ΦΩΤΕΙΝΗ" έχει θέσει στο πρόγραμμά της συγκεκριμένους στόχους για την ενίσχυση του τομέα της Υγείας στην κοινότητα. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την συνδρομή ενεργών ανθρώπων, όπως η Αθανασία Παππά, η οποία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με την ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού και Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Δαουλάρης και τα μέλη της Παράταξης: Πέτρος Γελάτσορας, Γιάννης Καλκατζίκος και Νίκος Μπρουτζάκης.