fbpx
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια πολιτιστική εκδήλωση και η γιορτή λήξης του σχολικού έτους, στο 2ο Λύκειο Δάφνης. Στο αμφιθέατρο της Γράμμου, οι μαθητές παρουσίασαν ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, που ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, συνεχίστηκε με τραγούδια και θεατρική παράσταση, ενώ έκλεισαν με μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου.
Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών δώρων, η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και η προβολή βίντεο, από τον δραστήριο και νεοσύστατο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δαφνιώτης ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος παρακίνησε τα παιδιά να κυνηγούν πάντα το όνειρό τους, ανεξάρτητα από το που ξεκινάνε, όπως ο ίδιος έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα ως μαθητής, στο σχολικό αμφιθέατρο της Γράμμου.
Η βραδιά έκλεισε με μια γιορτή στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με μουσική, φαγητό και πυροτεχνήματα, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Εκ μέρους της Παράταξης "Δάφνη – Υμηττός, ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ" παρευρέθηκαν: ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού και Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Δαουλάρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τσούτσουρας, ο εκπρόσωπος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Πέτρος Γελάτσορας και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Κώστας Λουδάρος, Νίκος Μπρουτζάκης, Σταύρος Ξηντάρας, Νίκος Παγανιάς, Αθανασία Παππά, Γιώργος Ρίσκας και Απόστολος Φλουτσάκος.