fbpx

 

Άλλη μια φωτογραφία, δίπλα σε τόσες άλλες, που μας δείχνει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο διοίκησης του Δήμου μας από την Δημοτική Αρχή Μπινίσκου. Στη Λ. Παπαναστασίου, μεταξύ του Σταθμού Πυροσβεστικής και Κλειστού Γυμναστηρίου "Μ. Μουρούτσος“, το οδόστρωμα το οποίοι είναι ασυντήρητο εδώ και χρόνια, έχει γίνει καρμανιόλα για τους οδηγούς.

Η ανάποδη κλίση και η ολισθηρότητά του, δημιουργεί έναν καθημερινό κίνδυνο για όλους τους πολίτες, που διέρχονται καθημερινά από αυτό το σημείο. Προφανώς, η διοίκηση θεωρεί πως τα έργα βιτρίνας ανήμερα των εκλογών, έχουν μεγαλύτερη σημασία από την σωματική μας ακεραιότητα. Παλαιοκομματικές λογικές που ανήκουν σε άλλες εποχές και δυστυχώς για τους διοικούντες, έχουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούν.

Καμία συντήρηση στους δρόμους, κανένα έργο υποδομής, καμία αλλαγή. Αυτά θα κληρονομήσουμε αύριο από την διοίκηση Μπινίσκου, που είχε ως αντιδήμαρχο τον επίσης υποψήφιο Δήμαρχο, Ν. Τσιλίφη. Θα πρέπει όμως, να τονίσουμε το εξής: αυτοί που παρουσιάζονται σήμερα, ως οι άνθρωποι που θα λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, είναι οι ίδιοι που προκάλεσαν εξαρχής το πρόβλημα.

Η ανεξάρτητη δημοτική συμμαχία πολιτών "Δάφνη-Υμηττός, ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ" έχει ως στόχο στο πρόγραμμά της, την καταγραφή και προτεραιοποίηση των υποδομών που χρήζουν συντήρησης. Ώστε με όλα τα διαθέσιμα εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία, να μπορέσει να γίνει στα αλήθεια εφικτή, η επανεκκίνηση της πόλης μας.