fbpx

Δυστυχώς κι εδώ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ για μεγάλα έργα, αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΓΑ!

Αφού μετά από 3,5 χρόνια καταφέρατε να αλλάξετε την πόρτα «κοτετσιού» με μία κανονική έχετε, κατά τα άλλα, αφήσει το Άλσος στην τύχη του!

Σκουπίδια παντού και διαλυμένες περιφράξεις πεταμένες στον χώρο.
Τα δέντρα και τα φυτά παρατημένα, σπασμένα κλαδιά, κουκουνάρια και πευκοβελόνες σε σωρούς, δυστυχώς αποτελούν κανονικό προσάναμμα την ίδια ώρα που δεξαμενές νερού είναι εντελώς άδειες (ή μάλλον για την ακρίβεια και αυτές γεμάτες με σκουπίδια και ακαθαρσίες). Τεράστιος κι εδώ ο κίνδυνος σε περίπτωση πυρκαγιάς!
Κι εδώ, μία από τις εισόδους του Άλσους είναι κλειδωμένη και γεμάτη κλαδιά, πευκοβελόνες και σκουπίδια!

Φιλοζωική Επιτροπή Δήμου Δάφνης-Υμηττού: Και εδώ όπως και σε τόσα άλλα σημεία της πόλης μας που έχετε τοποθετήσει τις ποτίστρες και τις ταΐστρες, για τις οποίες καμαρώνετε τόσο, αυτές βρίσκονται ανάμεσα στα σκουπίδια, βρώμικες και άδειες! Όπως τα λέτε είναι, το πόσο φροντίζετε τα αδέσποτα ζωάκια είναι δείγμα του πολιτισμού σας!!!

#polifoteini #daoularis #daphniymittos #δημοτικές_εκλογές #εκλογές #δημοτικές_εκλογές_2023 #εκλογές #πολιτική #politics #peripatos_biniskos #binisko #politics #απορρίματα #σκουπίδια #οικολογία #καθαριότητα #περιβάλλον #alsos #φιλοζωική #αδέσποτα #ζωα #Πενταμελής_Φιλοζωική_Επιτροπή #Δήμος_Δάφνης_Υμηττού #φωτιά #πυρασφάλεια #πυρκαγιά #πυροπροστασία #φωτιές_2023 #δάφνη #υμηττός #μπινίσκος #pyroprostasia