fbpx

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ!

Ο ελάχιστος ελεύθερος χώρος που υπάρχει πλέον, είναι πάντα ΕΛΕΕΙΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟΣ!

Η ΔΥΣΩΔΙΑ δεν μπορεί να καταγραφεί σε φωτογραφίες αλλά είναι μόνιμη, χειμώνα -καλοκαίρι! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ;

Εδώ και χρόνια, οι κάδοι των απορριμμάτων που αποτελούν μια τεράστια εστία μόλυνσης, δίπλα σε τόσους χώρους εστίασης και ελάχιστα μέτρα από την είσοδο του Μετρό, δεν πλένονται ποτέ.

Ένα έργο που έχει ξεκινήσει, για τη δημιουργία υπόγειων κάδων απορριμμάτων, παραμένει μήνες εγκαταλελειμμένο προσθέτοντας εκτός από την άθλια εικόνα, σοβαρή επικινδυνότητα για ατυχήματα!

Το ελάχιστο πράσινο στα παρτέρια, μονίμως χορταριασμένο ή ξεραμένο, απόδειξη απόλυτης αδιαφορίας!

Εκτός από το να στήνετε εκεί την Φιλοζωική Επιτροπή να μας παρουσιάζει και αυτή το ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟ της κάθε τόσο, φροντίστε επιτέλους να γεμίσετε το κυτίο του ‘’NO KAKA’’, δεν το έχουμε δει ποτέ γεμάτο, αλλιώς αφαιρέστε το!

Καυχιέστε για έργα κύριε Μπινίσκο και κύριοι της Διοίκησης, τόσο οι νυν όσο και αυτοί που αποχωρήσατε πρόσφατα από το πολιτικό συνεταιρισμό για να υποσχεθείτε καλύτερο έργο. Δεν καταλαβαίνουμε, 17 χρόνια συνδιοικήσεων δεν ήταν αρκετά για όλους εσάς;

Τόσα χρόνια κύριε Λιούτα, που έχετε διατελέσει έμμισθος Aντιδήμαρχος επί σειρά ετών και μάλιστα καθαριότητας & περιβάλλοντος, δεν καταφέρατε να μας δώσετε ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΑΞΙΟ ΝΑ ΖΕΙΣ, όπως έλεγε το σύνθημά σας. Εγκαταλείψατε τον Δήμαρχο που υπηρετήσατε 3 ½ χρόνια και ακολουθείτε τον κο Τσιλίφη, επίσης Αντιδήμαρχο του κου Μπινίσκου επί 3 ½ χρόνια και πολλά ακόμα του προηγούμενου Δημάρχου και πολιτικού του μέντορα. 
Ακόμα δεν έχετε εξηγήσει, για ποιο λόγο να εμπιστευτούν οι πολίτες εσάς αντί του νυν Δημάρχου, αφού όλα όσα έχουν συμβεί τα έχετε στηρίξει και ψηφίσει χωρίς καμία αντίδραση, καμία διαμαρτυρία, καμία στήριξη σε όσους από όλους εμάς διαμαρτυρόμαστε στα Δημοτικά Συμβούλια.

#polifoteini #daoularis #daphniymittos #δημοτικές_εκλογές #εκλογές #δημοτικές_εκλογές_2023 #εκλογές #πολιτική #politics #peripatos_biniskos #binisko #politics #απορρίματα #σκουπίδια #οικολογία #καθαριότητα #πλατεια #περιβάλλον #φιλοζωική #αδέσποτα #ζωα #Πενταμελής_Φιλοζωική_Επιτροπή #Δήμος_Δάφνης_Υμηττού  #δάφνη #υμηττός #μπινίσκος