fbpx

Η παράταξη «Πόλη Φωτεινή» προσκαλεί τους δημότες Δάφνης – Υμηττού να παρακολουθήσουν την 8η Τακτική-Μεικτή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο του Δημοτικού Κτιρίου της Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού), Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1 και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη και χρήση της τεχνολογίας του epresence (www.epresence.gov.gr).

Τετάρτη 30 Αυγούστου -  Ώρα 21:00

Θέματα 8ης Τακτικής Μεικτής Συνεδρίασης:

«3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού ΟΚΠΔΥ έτους 2023»

α) Έγκριση των όρων σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. β) εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της, καθώς και γ) ορισμό εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση κοινής επιτροπής παρακολούθησης, και επίσης δ) ορισμό στελεχών του Παραρτήματος Ι.

Η προγραμματική σύμβαση αφορά στην εκπόνηση μελέτης με τίτλο : «Μελέτη κατασκευής νέου διδακτηρίου και γραφείων σε οικόπεδο του Δήμου Δάφνης-Υμηττού»

Εξέταση αιτήσεων για ανανέωση-χορήγηση άδειας στάθμευσης μη αναπηρικών αυτοκινήτων

«Ποιοτική περιβαλλοντική και εμπορική ανάπτυξη ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης του Δήμου Δάφνης – Υμηττού»

«Επεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης σχολικών κτιρίων Δήμου Δάφνης-Υμηττού»

«Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2021-2027, για το έργο «Συνέχιση Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δάφνης - Υμηττού», με βάση την Πρόσκληση με κωδικό αττ024 της Περιφέρειας Αττικής και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υποβολή της» «Επικαιροποίηση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δάφνης-Υμηττού».

 Ανανέωση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης του 4ου Νηπιαγωγείου Υμηττού

Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Δάφνης- Υμηττού για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο : «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 304.990,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

2. Την εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της

3. Τον ορισμό εκπροσώπου της Δ/νσης Τεχνικής Υπηρεσίας , καθώς και του νόμιμου  αναπληρωτή του για τη συμμετοχή του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης

Λήψη απόφασης για άνοιγμα νέου τραπεζικού λογαριασμού στην τράπεζα ALPHA BANK που συνεργάζεται ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού για την εκταμίευση χρηματοδότησης

από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για το πρόγραμμα "Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του Δημόσιου χώρου'' για το έργο: "Αστική ανάπλαση περιοχών ΔΚ Υμηττού (Αξιοποίηση ευρύτερης περιοχής <ΠΥΡΚΑΛ>) Δήμου Δάφνης - Υμηττού, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ & ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ο οποίος θα είναι αποκλειστικά συνδεδεμένος με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας με το Δήμο Αθηναίων για την διοικητική υποστήριξη των υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου.