fbpx

 

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχία, σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ευχήθηκε με την παρουσία του στους αγιασμούς των σχολείων του Δήμου μας, o επικεφαλής της «Πόλης Φωτεινής» και υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Γιώργος Δαουλάρης, με τη συνοδεία εκλεγμένων και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δαουλάρης επισκέφθηκε τα σχολεία του 1ου & 2ου Δημοτικού Υμηττού, του 1ου Δημοτικού Δάφνης, του 8ου Δημοτικού Δάφνης, του 1ου Γυμνασίου Δάφνης, του 2ου Λυκείου Δάφνης και του 1ου ΕΠΑ.Λ Δάφνης.

Η παράταξή μας «Δάφνη-Υμηττός, Πόλη Φωτεινή» πιστεύει ότι μία σύγχρονη διοίκηση ενός Δήμου πρέπει να έχει στραμμένο το βλέμμα της προς τη νέα γενιά. Η παιδεία δεν είναι μόνο τα βιβλία των σχολείων και ό,τι μαθαίνει το παιδί στις σχολικές αίθουσες, αλλά ένα σύνολο που καθημερινά εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία και δεδομένα. Κοινωνική ενσυναίσθηση, περιβαλλοντική συνείδηση, αξιοποίηση και χρήση των νέων τεχνολογιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, αγάπη για την προσφορά στον άνθρωπο μέσα από τον εθελοντισμό και φροντίδα στα ζώα που κάποιοι παράτησαν χωρίς τροφή και στέγη.

Η παράταξή μας έχει αναπτύξει πλήρες πρόγραμμα για την Παιδεία, που έχει ως στόχο να αναδείξει ότι ο άνθρωπος δεν σταματά να αναπτύσσεται και να μαθαίνει με τη λήξη της σχολικής του πορείας. Το πρόγραμμα θα το βρείτε σύντομα αναρτημένο στην ιστοσελίδα daoularis.gr. 

Από καρδιάς, ευχόμαστε σε κάθε μαθήτρια και σε κάθε μαθητή, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε οικογένεια, μια όμορφη και δημιουργική σχολική χρονιά!