fbpx

 

 

-Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος, Αναστάσιος Μπινίσκος, την επίσημη σελίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού για να διαφημίσει τα εγκαίνια του γραφείου της Δημοτικής Παράταξής του, με ποιο δικαίωμα την χρησιμοποιεί για την προεκλογική του καμπάνια;

-Εάν συνεχίσετε να το κάνετε, τότε να δώσετε πρόσβαση και δικαίωμα προβολής και διαφήμισης σε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις! Να σας στείλουμε το πρόγραμμά μας;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ:
Με δημοσίευσή μας στις 15.06.2022, είχαμε αναφέρει πως η Δημοτική Αρχή του κ. Μπινίσκου κάνει προεκλογική καμπάνια με τα χρήματα του Δήμου μας, τα χρήματα που προέρχονται από τα δημοτικά μας τέλη, με το πρόσχημα της επικοινωνίας.

«Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Δήμαρχος μαζί με τους πολιτικούς συνεταίρους του και όλη την πλειοψηφία των μαθητευόμενων μάγων, ανέθεσε σε εταιρεία που εξειδικεύεται στην επικοινωνία, στρατηγική & συμβουλευτική την παροχή υπηρεσιών εξωστρέφειας, με το ποσό των 21.997,60€.

Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική αρχή έχει συμφωνήσει, μεταξύ άλλων, να λαμβάνει συμβουλές για την εικόνα του Δήμου στην ιστοσελίδα της και στα social media, στη συγγραφή και την επιμέλεια βασικών κειμένων των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, στα δελτία τύπου και στη προετοιμασία των εκπροσώπων για τα ΜΜΕ.
Αυτή η συνεργασία δεν γίνεται φυσικά για τη προβολή του Δήμου μας. Τι να προβάλει άλλωστε, με το χάλι που επικρατεί παντού… Αυτή η συνεργασία είναι ένα ακόμη εργαλείο της προεκλογικής καμπάνιας του Δημάρχου, μια δωδεκάμηνη που λήγει λίγο πριν φτάσουμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές του 2023.
Να θυμίσουμε ότι εκτός από την εν λόγω εταιρία ο Δήμαρχος δαπανά περισσότερο από 78.002,4 € το χρόνο για τα δικά τους παιδιά τα οποία τα βαφτίζουν ειδικούς συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες.
Συνολικό ποσό μεγαλύτερο των 100.000€ το χρόνο.

Την ώρα που η Δάφνη και ο Υμηττός πνίγονται από τα σκουπίδια, η Δημοτική Αρχή σπαταλάει τα λεφτά που έχουμε δώσει εμείς ως δημότες, στη διαφήμιση και την ενίσχυση της προεκλογικής της εκστρατείας.

Αυτή είναι η προτεραιότητα που βάζει η διοίκηση του καθεστώτος. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις κουβαρντά και κιμπάρη Δήμαρχο που με ξένα κόλλυβα κάνει μνημόνιο».
Ας βάλουμε τέλος στην κοροϊδία και την αδιαφορία!

Στις 8 Οκτωβρίου, έχετε επιλογή!