fbpx

Την Τετάρτη 27.9.2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Δαουλάρης με αντιπροσωπεία υποψηφίων της παράταξης Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή, επισκέφτηκαν το Ίδρυμα «Ανδρέας Λεντάκης».

Ο Ανδρέας Λεντάκης, κορυφαία αυτοδιοικητική φυσιογνωμία για τη χώρα μας, ο αναμορφωτής και οραματιστής Δήμαρχος του Υμηττού, ο άνθρωπος που έβαλε στόχο ζωής, την αξιοποίηση των χώρων που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ, εκτός από την έντονη πολιτική του δράση, έχει αφήσει και πλούσιο συγγραφικό έργο.

Ο Ανδρέας Λεντάκης υπήρξε εμπνευστής και θεμελιωτής των θεσμών των ΚΑΠΗ και του Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου στη χώρα μας ενώ αποτέλεσε μία ξεχωριστή φυσιογνωμία για την Αυτοδιοίκηση συνολικά.

Στη συζήτησή μας, με τη σύζυγό του Έφη, τον γιο του Κωνσταντίνο και τα Στελέχη του Ιδρύματος «Ανδρέας Λεντάκης», διαπιστώσαμε τη θέλησή τους να προσφέρουν τα μέγιστα στην πολιτιστική και κοινωνική αναγέννηση του τόπου μας, θέμα που απασχολεί και εμάς, ως Δημοτική Παράταξη, έντονα τα τελευταία χρόνια.

Δεσμευόμαστε, μετά τις εκλογές, να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη αυτοδιοικητική και πολιτιστική κληρονομιά που άφησε ο Ανδρέας Λεντάκης, προς όφελος των κατοίκων της πόλης μας και την ανάδειξη της Ιστορίας του Δήμου μας .

Τιμούμε τον οραματιστή Δήμαρχο του Υμηττού, εμπνεόμαστε από το έργο του και σε συνεργασία με το Ίδρυμα που δημιουργήθηκε ως εφαλτήριο μεταλαμπάδευσης του έργου του στις μελλοντικές γενιές, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να γίνει ο Δήμος μας μία σύγχρονη πόλη κτισμένη πάνω στα γερά θεμέλια που άφησαν ο Ανδρέας Λεντάκης και ο Χρήστος Μιχαλόπουλος.