fbpx

Η Δημοτική Συγκοινωνία είναι απαραίτητη και θα βοηθήσει αποφασιστικά στην επί της ουσίας ένωση των κοινοτήτων Υμηττού και Δάφνης σε ενιαίο Δήμο. Συγκεκριμένα:

  • Εξασφαλίζει την άνετη μετακίνηση των πολιτών εντός των ορίων της πόλης.
  • Ενοποιεί κάθε συνοικία με τον υπόλοιπο Δήμο.
  • Δίνει την ευκαιρία στους Δημότες να πραγματοποιήσουν τις εργασίες και επισκέψεις τους χωρίς τη χρήση αυτοκινήτου, με δρομολόγια που θα περνούν από τα σχολεία, τις αγορές, τα νεκροταφεία, τις δημοτικές υπηρεσίες, τους αθλητικούς χώρους, τις πλατείες, τα ΚΑΠΗ.

Η Δημοτική Συγκοινωνία θα διαθέτει λεωφορεία σύγχρονης και φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτύπωματός μας, καθώς και ειδικά αναβατόρια για τη διευκόλυνση της χρήσης τους από άτομα με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένους. Ιδιαίτερη σημασία δίνει η παράταξή μας στη μείωση της ρύπανσης εντός των ορίων της πόλης. Συγκεκριμένα:

  • Επιδίωξη εγκατάστασης μόνιμου σταθμού του ΠΕΡΠΑ στην περιοχή για τη μέτρηση της ατμοσφαιρικής πίεσης στην πόλη.
  • Τοποθέτηση ειδικών ηχοπετασμάτων σε περιοχές με υψηλά επίπεδα θορύβου, λόγω κυκλοφορίας, καθώς και γύρω από σχολεία και δημοτικά κτίρια.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμά μας εδώ: https://daoularis.gr/ypodomes-ka8hmerinothta-kykloforiako-dhmotikh-sygkoinwnia