fbpx

Την Παρασκευή 29 Απριλίου 2023, πραγματοποιήθηκε Δωρεά 200 βιβλίων από τον Γεώργιο Ζαχαρίου στη Σχολική Βιβλιοθήκη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, «Γεώργιος Μπουζιάνης».

Τον Γ. Ζαχαρίου, συνόδευε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού Γεώργιος Δαουλάρης και τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου «Γ. Μπουζιάνης», Νίκος Ευσταθίου.

Η Δωρεά, είχε σκοπό να τονίσει την σημαντικότητα του θεσμού των Σχολικών Βιβλιοθηκών. Ο Γ. Ζαχαρίου τόνισε ότι η δωρεά γίνεται στο Σχολείο Γ. Μπουζιάνης λόγω της επιτυχημένης λειτουργίας του ως κοιτίδα Γραμμάτων, Τέχνης και Πολιτισμού, χάριν των προσπαθειών του αξιέπαινου διευθυντή, Νίκου Ευσταθίου.

Ο θεσμός των Σχολικών Βιβλιοθηκών θα ενισχυθεί από την Πόλη Φωτεινή, με κάλεσμα ετούτη την στιγμή, να συμβάλλουμε όλοι μαζί και να πιάσουμε τον στόχο μας για 15.000 βιβλία σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας. Επίσης, θα αρχίσει η αποστολή επιστολών προς τους εκδοτικούς οίκους της χώρας μας, για να αποστέλλουν στα σχολεία του Δήμου μας, μόνιμα, αντίτυπα των νέων εκδόσεών τους.

Ο Θεσμός των Σχολικών Βιβλιοθηκών μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τη σύμπραξη όλων μας!

#polifoteini #dafniymittos #daoularis