fbpx

 

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1978 στη Δάφνη, όπου συνεχίζει να ζει μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, το πρώτο από τα πέντε του Θωμά και της Άννας Δραγάτση και εγγονός της υπερπολύτεκνης οικογένειάς (19 παιδιά) του Σταύρου και της Βασιλικής Ζουγανέλη.

Φοίτησε στα σχολεία του Δήμου μας και αποφοίτησε ως Αριστούχος στο Τ.Ε.Ι Πειραιά με ειδικότητα Ηλεκτρονικού. Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Από τον Ιούλιο του 2001, ξεκίνησε την καριέρα του στον Ασφαλιστικό κλάδο, όπου και διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία, με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις. Διατηρεί δικό του ασφαλιστικό γραφείο στο Δήμο μας, με καθημερινή επαφή με ανθρώπους, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες τους.

Τον έχουν τιμήσει οι Ιερείς του ναού, με την εμπιστοσύνη τους, για τη θέση του Επιτρόπου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Κυνηγού, όπου συμβάλει ενεργά στις δράσεις της εκκλησίας, όπως η δημιουργία τράπεζας Αίματος και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Περάτωσε τις σπουδές του με Άριστα ως Διπλωματούχος της Βυζαντινής Μουσικής και υπήρξε συνεργάτης του Μουσικοδιδάσκαλου Γεωργίου Κατσούλα.

Από τον Αύγουστο του 2022 είναι Προέδρος της Κοινότητας Δάφνης, εκλεγμένος με το συνδυασμό ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, με Επικεφαλής τον Γιώργο Δαουλάρη.

Ο Γιάννης είναι Ενεργός Εκλεγμένος πολίτης, με Άποψη και αποτελεσματική θέση για τα κοινά του Δήμου μας Δάφνης-Υμηττού.

 

** Ο Ιωάννης Δραγάτσης είχε συστρατευθεί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.