fbpx

 

Η Κλειώ Λιναράκη στηρίζει ενεργά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

 

Γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης το 1980. Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική Αγωγή.

Με εμπειρία 23 ετών, εργάζεται ως ψυχολόγος και ειδική παιδαγωγός σε παιδιά και έφηβους στο φάσμα του αυτισμού και παρέχει υπηρεσίες σε γονείς.

Εδώ και 8 χρόνια δραστηριοποιείται ως επιστημονική υπεύθυνη στον Πολυχώρο – Κέντρο Θεραπειών ΑμΕΑ στη Δάφνη, «Αστεριών Δράσεις».

Συμβάλλει με τις εθελοντικές δραστηριότητές της εδώ και περίπου 15 χρόνια σε ιδρύματα, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού και τη Στέγη Ανηλίκων Δραπετσώνας, σε νοσοκομεία και παιδιά.

Είναι εκπαιδεύτρια φοιτητών και θεραπευτών σε δραστηριότητες κοινωνικοποίησης και έκφρασης. Εποπτεύει φοιτητές, θεραπευτές σε προγράμματα θεραπευτικά για παιδιά και εφήβους στο φάσμα του αυτισμού.

Μεγαλώνει με περηφάνια ένα κοριτσάκι 8 χρονών. Αγαπάει τα παιδιά και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον.

 

**Η Κλειώ Λιναράκη είχε συστρατευθεί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.