fbpx

 

Η  Άννα Τζώρτζη - Σίδερη στηρίζει ενεργά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη. 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και κατοικεί στη Δάφνη. Φοίτησε στο 1ο και 9ο Δημοτικό Δάφνης, στο 4ο Γυμνάσιο Δάφνης και στο 3ο Λύκειο Δάφνης.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μηχανογραφημένη Λογιστική. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Εργάζεται εδώ και 31 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, σε μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων, σε θέσεις Executive Assistant to CEO, Commercial Controller & Finance Partner, Credit Control Manager και ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Εμπορικών Συμφωνιών.

Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη Τζώρτζη και έχουν 3 παιδιά, που φοιτούν στο 1ο Γυμνάσιο Δάφνης, 1 ΕΠΑΛ Δάφνης και 2ο Γενικό Λύκειο Δάφνης.

Με ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη που μεγάλωσε και που μεγαλώνει τώρα τα παιδιά της και με πολύ όρεξη για δουλειά, θέλει να προσφέρει ουσιαστικό έργο για το κοινό καλό. Ονειρεύεται την επανεκκίνηση και την αναδημιουργία που αξίζει στον Δήμο μας.

**Η  Άννα Τζώρτζη - Σίδερη είχε συστρατευθεί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.