fbpx

Η Ρόζα Μιζότερα στηρίζει ενεργά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

Μένει στην Δάφνη από το 1970 και κατάγεται από την Κέρκυρα. Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου κατά την διάρκεια του τοκετού, δημιουργήθηκε σπαστική παραπληγία και έκτοτε ζει έτσι, ολόκληρη την ζωή της. Παρόλα αυτά δεν έχασε ποτέ την διάθεσή της για την ζωή και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη μετακίνησή της, δεν απομονώθηκε από τον κοινωνικό περίγυρο.

Αποφοίτησε κανονικά, από το σχολείο της γειτονιάς της, το Λύκειο της Δάφνης, ενώ συμμετείχε ενεργά στο αναπηρικό κίνημα, τόσο στον Σύλλογο Παραπληγικών, όσο και σε αγώνες διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ανθρώπων με αναπηρίες, για την βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Έχει έναν γιο 33 ετών, τον Μάριο, που μεγάλωσε και ανέθρεψε ολομόναχη. Παρά τις δυσκολίες μετακίνησης, ζει στην πόλη μας περισσότερα από 50 χρόνια, αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα προσβασιμότητας. Η εμπειρία και η ελπίδα της για ένα καλύτερο μέλλον θα μας βοηθήσουν, ώστε να κάνουμε την πόλη μας δίκαιη και βιώσιμη για όλους.