fbpx

 

Ο Κωνσταντίνος Λούκος στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

Ο Κωνσταντίνος Λούκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δάφνη, κοντά στο λόφο του Αγ. Ιωάννη. Είναι ανιψιός της αλησμόνητης ταλαντούχας ηθοποιού Έλλης Λαμπέτη-Λούκου. Ολοκλήρωσε το σχολείο στο συγκρότημα της Γράμμου. Σπούδασε Αρχιτέκτονας – Μηχανικός στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Μέλος του ΤΕΕ και του ΣΑΔΑΣ, κατέχει πτυχίο Μελετητών Γ’ Τάξης, με μεταπτυχιακές σπουδές, καθώς και πολλές εκδόσεις, άρθρα και ομιλίες.

Είναι μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων LL-Associates και μέτοχος της κατασκευαστικής εταιρείας LL-Associates ΙΚΕ.  Το γραφείο, το οποίο διαχειρίζεται με τον αδελφό του, Σπύρο, αναλαμβάνει μελέτες, επιβλέψεις και management Δημοσίων & Ιδιωτικών έργων (Νοσοκομεία, γήπεδα, θέατρα, σχολεία, συγκροτήματα κατοικιών, πολυώροφα κτίρια γραφείων, τράπεζες, μουσεία & πάρκα, ξενοδοχεία, εξοχικές κατοικίες κ.ά.) καθώς και λειτουργούν ως Σύμβουλοι Αρχιτέκτονες για κατασκευή ή εκμετάλλευση ακινήτων.

Το γραφείο μελετών L.L. Associates έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

* Ο Κωνσταντίνος Λούκος είχε συστρατευθεί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.