fbpx

 

Η Δήμητρα Πίτσικα στηρίζει ενεργά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού τον Γιώργο Δαουλαρη.

Γεννήθηκε το 1980 στη Δάφνη και μεγάλωσε στις γειτονιές της. Ως μαθήτρια πήγε στο 5ο Δημοτικό Δάφνης, στο 3ο γυμνάσιο Δάφνης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση  στο 1ο ΤΕΛ Δάφνης με τίτλο πτυχίου Οικονομίας και Διοίκησης στο τμήμα Υπαλλήλων Διοίκησης.

Εν συνεχεία, φοίτησε στο ΤΕΙ Καλαμάτας στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έκανε πρακτική εξάσκηση στον Δήμο Βούλας, στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν στο ΤΕΙ Καλαμάτας στο πλαίσιο του προγράμματος Δίκτυα με θέμα Χρήση και Υπηρεσίες του Ίντερνετ.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε δικηγορική εταιρεία, ενώ τώρα είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Ασχολείται ενεργά με τους παραδοσιακούς χορούς από μικρή ηλικία έως και σήμερα. 

Είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού 6 ετών.

Λόγω των σπουδών, αλλά και ως ενεργός πολίτης επιθυμεί ένα Δήμο σύγχρονο – λειτουργικό και ένα μέρος που θα μπορείς να ζεις και να αναθρέψεις την οικογένεια σου.

Πιστεύει ότι η «Πόλη Φωτεινή» θα μπορέσει να επιτύχει τον σκοπό της και να μετατρέψει τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού σε έναν πρότυπο Δήμο.