fbpx

 

Η Σταυρούλα Μπίτσικα στηρίζει ενεργά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.  

Γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Σαραντάρη και μαζί έχουν μια κόρη 14 ετών, την Κωνσταντίνα. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι κάτοικος και δημότης Υμηττού. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2002 διορίστηκε ως δημόσιος υπάλληλος, μέσω ΑΣΕΠ. Το πρώτο της πτυχίο είναι στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» και το μεταπτυχιακό της στη «Δημόσια Διοίκηση – Δημόσιο Μάνατζμεντ».

Μιλάει άπταιστα αγγλικά, πολύ καλά γερμανικά, με πιστοποιημένες ψηφιακές δεξιότητες και ενεργή παρουσία στα Social Media. Φέτος, τον Ιούνιο πιστοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), ως Επιτελικό Στέλεχος Δημόσιας Διοίκησης με ειδικότητα στην Ανάλυση Δημόσιας Πολιτικής.

Η απόφασή της να ασχοληθεί ενεργά με τα δρώμενα της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας και να υπηρετήσει τους συνδημότες της, οφείλεται στην πίστη και την πεποίθησή της ότι ο Δήμος Δάφνης - Υμηττού αξίζει ένα καλύτερο αύριο και μπορεί να το έχει, επιλέγοντας στο «τιμόνι» του Δήμου ικανούς ανθρώπους με γνώσεις και όραμα.

«Επιθυμία μου ήταν να συμμετέχω σε μια ανοιχτή, ανεξάρτητη, δημιουργική συμμαχία πολιτών. Την ευκαιρία αυτή, μου την έδωσε ο Γιώργος Δαουλάρης, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πόλη Φωτεινή».

Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, θα είμαι υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος, στο πλευρό του Γιώργου Δαουλάρη, ο οποίος με την ευγένεια και το ήθος που τον διακρίνει, διεκδικεί με δύναμη και αποφασιστικότητα, το δικαίωμα του κάθε κάτοικου, δημότη και εργαζόμενου να έχει μια καλύτερη καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα».

Πρωταρχικός σκοπός της Δημοτικής Αρχής πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών, των κατοίκων και των εργαζομένων καθώς και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους, με πολυεπίπεδες δράσεις ανάπλασης, χρηματοδοτούμενες από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, υιοθετώντας καινοτόμες ιδέες και δρώμενα στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού. Τέλος, ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Δήμου μας, η επίλυση χρόνιων προβλημάτων στον τομέα της καθαριότητας, η στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων συνανθρώπων μας είναι επιτακτική ανάγκη και προτεραιότητά μας για μια «Πόλη Φωτεινή».