fbpx

 

Ο Πολύδωρος Συρίγος στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

«Μια συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε ως σκέψη και υλοποιήθηκε στις αρχές Αυγούστου σε μια κοινωνική συνάντηση που έγινε στα πάτρια οικογενειακά εδάφη του Γιώργου, στην Ηλεία.

Μετά από 25 χρόνια αυτοδιοικητικής πορείας στη Νέα Σμύρνη, έρχομαι να σταθώ αρωγός στην προσπάθεια που κάνει ο Γιώργος Δαουλάρης να ανατρέψει την κατάσταση σε έναν Δήμο που έχει τελματώσει εδώ και χρόνια με κακή διαχείριση στην υφιστάμενη κατάσταση, χωρίς όραμα για το μέλλον, χωρίς προοπτική για τη νέα γενιά.

Μεγαλωμένος στη Δάφνη, απόφοιτος του 9ου Δημοτικού σχολείου Δάφνης, από το 1999 έχω μόνιμη κατοικία στην ευρύτερη περιοχή της λεγόμενης Άνω Δάφνης και γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα της πόλης.

Παράλληλα, ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στον Νότιο Τομέα, γύρισα απ’ άκρη σ’ άκρη τις γειτονιές του Υμηττού και της Δάφνης, αφουγκραζόμενος τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Σήμερα, είναι προφανές ότι ο Δήμος Δάφνης- Υμηττού χρειάζεται ένα νέο αφήγημα, μια ανανέωση προσώπων και ιδεών, έναν οραματιστή Δήμαρχο που θα διορθώσει τα κακώς κείμενα και θα δώσει αέρα ανανέωσης και ελπίδας στις γειτονιές του.

Είναι κρίμα, είναι άδικο, οι πολίτες της περιοχής αυτής να μην απολαμβάνουν τις παροχές που έχουν κάτοικοι γειτονικών δήμων, να μη βλέπουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας που τους ταλανίζουν, να μη διακρίνουν προοπτική στο μέλλον των παιδιών τους.

Με τη μεγάλη πρόκληση της αξιοποίησης της ΠΥΡΚΑΛ και των υπολοίπων ελεύθερων χώρων της πόλης, με την επικείμενη μεταστέγαση του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με την εμπορική ερημοποίηση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του κέντρου της πόλης, να αφήνει παγερά αδιάφορη τη σημερινή Δημοτική Αρχή, θα παλέψουμε μαζί με τον Γιώργο Δαουλάρη, όπως κάνουμε τόσα χρόνια με κοινή πορεία σε πολλές διαδικασίες και μάχες, ώστε να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό και να δώσουμε ένα νέο όραμα στους συμπολίτες μας.

Η νέα γενιά, οι εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι συνταξιούχοι, οι οικογένειες, τα παιδιά χρειάζονται το νέο και τη νέα πρόταση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Σε αυτήν την επιλογή ανανέωσης, σας καλώ να συμπορευτούμε, να ονειρευτούμε και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας για μία Πόλη Φωτεινή, έναν δήμο αυτάρκη, ανεξάρτητο, δυνατό που να μεταλαμπαδεύει στους πολίτες αίσθημα αξιοπρέπειας, αξιοκρατίας και διαφάνειας.

Βάζουμε στις μηχανές μας φτερά, έτοιμοι να ταξιδέψουμε την πόλη στη νέα εποχή, της ψηφιακής μεταρρύθμισης και της προσέγγισης του εφικτού, μέσα από την εμπειρία και τη γνώση μας.

Δεν αεροβατούμε, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, ζητάμε να μας δώσετε τη δύναμη, ώστε να γυρίσει το χαμόγελο στα χείλη μας, να γίνουν οι γειτονιές μας ανθρώπινες, να δώσουμε λίγη χαρά περισσότερη σε όλους, να βοηθήσουμε την Τρίτη ηλικία να νιώσει ότι κάποιος νοιάζεται για αυτούς.

Τρίπτυχο επιτυχίας για εμάς: οι σύγχρονες υποδομές, η διαφάνεια και αξιοκρατία, ο άνθρωπος στο προσκήνιο».