fbpx

O Βασίλης Χλης στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, τον Γιώργο Δαουλάρη.

Έχει καταγωγή από την Τήνο και γεννήθηκε το 1978 στην περιοχή του Γκύζη.

Ασχολήθηκε με τα κοινά από τα πρώτα σχολικά του χρόνια, με τη συμμετοχή του τόσο στα 15μελή συμβούλια, όσο και στις καταλήψεις του 1991 με τον Νόμο του τότε Υπουργού Παιδείας, Βασίλη Κοντογιαννόπουλου.

Το 1996 εντάχθηκε στη Νεολαία Συνασπισμού με Γραμματέα τον Αλέξη Τσίπρα. Ήταν ενεργό μέλος στη διοργάνωση της Διεθνούς Διαδήλωσης στη Γένοβα το 2001 ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και μέλος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ το 2003 ενάντια στην ελληνική προεδρία της Ε.Ε. Τον Οκτώβριο του 2002 κατέβηκε Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος, με επικεφαλής τον Φώτη Κουβέλη, στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα. Το 2006 υπέβαλε ξανά υποψηφιότητα στην περιοχή του Γκύζη, με επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Ανοιχτή Πόλη, τον Αλέξη Τσίπρα. Παρέμεινε στον Συνασπισμό της Αριστεράς έως και τη διάλυση του κόμματος το 2013, όπου και αποχώρησε.

Από το 2006, μένει στον Υμηττό κοντά στο Κάστρο, έναν πολύ σημαντικό χώρο για τον Δήμο μας, ένα σύμβολο ενάντια στον Πόλεμο κατά του Ναζισμού και του Φασισμού. «Κάστρο Δεν Ήταν… Μα Άντεξε σαν Κάστρο…»

Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία, όπως ο Αστέρας Βουλιαγμένης και σε εστιατόρια. Από το 2010 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Groupama Ασφαλιστική Εταιρεία.

Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα κι έχουν έναν γιο, τον Γιώργο, που παίζει μπάλα στον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιάδα Υμηττού.

Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιάδα Υμηττού από το 2015 έως τον Ιούνιο του 2021. Ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Α.Σ. Ολυμπιάδα Υμηττού έχει συνεργαστεί με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου μας Νίκο Ντίνο, για τη συνδιοργάνωση δύο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Γήπεδο Υμηττού για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου.

"Θέλω να ζήσω σε έναν Δήμο χωρίς διακρίσεις χωρίς αποκλεισμούς και πρόσβαση σε όλους τους χώρους από ανάπηρους και μη ανάπηρους.

Αύξηση λοιπόν της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης, κοινωνική ενσωμάτωση των ανάπηρων ατόμων, επαναπροσδιορισμός του αυτοσεβασμού του ατόμου, πρόληψη της απομόνωσης και των συνεπειών αυτής και διασκέδαση χαρά και ψυχαγωγία για όλους τους δημότες. Ο σεβασμός λοιπόν της οργανωμένης κοινωνίας προς τα ανάπηρα άτομα αποτελεί ένα διττό πλέγμα προστασίας αφενός θεσμική προστασία κατά οποιασδήποτε διάκρισης και αφετέρου απρόσκοπτη και δίχως περιορισμούς εξομάλυνση του βίου των ανάπηρων ατόμων με παροχές από την πολιτεία και τον εκάστοτε δήμο στην υγεία στην αξιοπρεπή ηθική και υλική διαβίωση του. Χωρίς αποκλεισμούς λοιπόν και πρόσβαση σε όλους τους χώρους από ανάπηρους και μη ανάπηρους".

Μέσα από την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ» του Γιώργου Δαουλάρη πιστεύει ότι θα συνδιοργανωθούν ακόμα πολλά τουρνουά με στόχο τον άνθρωπο, τον αθλητή, τον δημότη, το παιδί -και πάντα τον άνθρωπο- γιατί σε όποιο ερώτημα και αν βάλουμε για τον Δήμο Δάφνη-Υμηττός, η απάντηση θα είναι πάνω από όλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Καλό μας αγώνα!

#polifoteini #daphniymittos #daoularis

**Ο Βασίλης Χλης είχε συστρατευθεί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019