fbpx

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, έλαβε χώρα η γιορτή λήξης του σχολικού έτους, στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείο Δάφνης. Οι μαθητές αποχαιρέτισαν τη σχολική χρονιά, παρουσιάζοντας πλούσια θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Παράλληλα όμως, η σχολική κοινότητα ολόκληρης της Δάφνης αποχαιρέτισε την Διευθύντρια του σχολείου κ. Βασιλική Πασχαλιώρη, η οποία ύστερα από 17 χρόνια υπηρεσίας, τόσο στο 1ο Δημοτικό, όσο και στο 4ο Δημοτικό, όπου αγκάλιασε και γαλούχησε γενιές παιδιών και μαθητών, αποχωρεί για τη νέα της θέση, αναλαμβάνοντας τα καινούργια της καθήκοντα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού και Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Δαουλάρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλλιρόη Ρούσου και Δημήτρης Τσούτσουρας, ο Εκπρόσωπος της Παράταξης στην Σχολική Επιτροπή Πέτρος Γελάτσορας, ο Εκπρόσωπος της Παράταξης στην Δημοτική Επιχείρηση Γιώργος Γρηγορακάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΓΕ.Λ. Δάφνης Γιάννης Καλκατζίκος, καθώς και υποψήφιοι, φίλοι και μέλη της Παράταξης.