fbpx
Την Τρίτη 13 Ιουνίου, στο κατάμεστο αμφιθέατρο της οδού Γράμμου, παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση "Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά" από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης.
Στην παράσταση, συμμετείχαν και οι μαθητές της Ε΄ τάξης, ως χορωδία.
Την οργάνωση και διδασκαλία επιμελήθηκαν εκπαιδευτικοί του σχολείου, καθώς και ο Διευθυντής, κ. Νικόλαος Ευσταθίου. Η σκηνοθεσία της παράστασης, έγινε από τον Γιώργο Γιαννακόπουλο, σκηνοθέτη και ψυχή των θεατρικών δρώμενων του Δήμου μας τα τελευταία 30 χρόνια, ενώ η μουσική ήταν του Βαγγέλη Αυγέρη, που δίδαξε μουσική σε πολλά σχολεία της πόλης μας τις τελευταίες δεκαετίες. Με αυτή την παράσταση, οι απόφοιτοι πλέον μαθητές, έκλεισαν με τον πιο όμορφο τρόπο την πορεία τους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού και Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Δαουλάρης, ο Εκπρόσωπος της Παράταξης στην Σχολική Επιτροπή Πέτρος Γελάτσορας, ο Εκπρόσωπος της Παράταξης στην Δημοτική Επιχείρηση Γιώργος Γρηγορακάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΓΕ.Λ. Δάφνης Γιάννης Καλκατζίκος, καθώς και υποψήφιοι, φίλοι και μέλη της Παράταξης.