fbpx
Στην τελετή Λήξης και Απονομή του 4ου Cinergo International Film Festival (CIFF), του φεστιβάλ που από τις 24-6 μέχρι τη 1/7 μας παρουσίασε εξαιρετικές ανεξάρτητες και συνεργατικές ταινίες από πολλές χώρες του πλανήτη.
Με 70 προβολές ταινιών, θεατρικά δρώμενα, εργαστήρια για παιδιά και σεμινάρια σχετικά με την υποκριτική, τη δημιουργική γραφή και τον κινηματογράφο, στο θεατράκι Άλσους Πέτρου & Παύλου και την πλατεία του παλιού Δημαρχείου Υμηττού, το Φεστιβάλ Cinergo έδωσε μια πνοή πολιτισμού στον Δήμο μας.
Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «Δάφνη-Υμηττός, Πόλη Φωτεινή», στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Γιώργος Δαουλάρης, η Δημοτική Σύμβουλος Καλλιρόη Ρούσσου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Καλκατζίκος, Αργύρης Καραβούλιας, Γιώργος Ρίσκας και Απόστολος Φλουτσάκος.
Η έναρξη της τελετής έγινε από τον τσελίστα Αλέξανδρο Τσέφα και την τσελίστρια Φαίδρα Κωνσταντινίδη και ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος έσπασε τον πάγο με μια παράσταση stand-up comedy. Ακολούθησαν οι απονομές των ταινιών και μια ζωντανή συναυλία του μουσικού σχήματος «Κουταλιανοί» και του τραγουδιστή Γιώργου Χριστοδούλου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του φεστιβάλ για την τόσο ιδιαίτερη και όμορφη εκδήλωση.