fbpx

 

Η παράταξη «Πόλη Φωτεινή» προσκαλεί τους δημότες Δάφνης – Υμηττού να παρακολουθήσουν την η Τακτική-Μεικτή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο του Δημοτικού Κτιρίου της Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού), Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1 και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη και χρήση της τεχνολογίας του epresence (www.epresence.gov.gr).

Τρίτη 11 Ιουλίου - Ώρα 20:30

Θέματα 7ης Τακτικής Μεικτής Συνεδρίασης:

-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την μη εφαρμογή των ευνοϊκών διατάξεων του Ν.4067/2012 στις νεοαναγειρόμενες οικοδομές στην κοινότητα Υμηττού

-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ΠΥΡΚΑΛ

-Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή των όρων και την υπογραφή της σχετικής Δήλωσης - Προσχώρησης στη Σύμβαση δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τίτλο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ» για το έργο «Αξιοποίηση ευρύτερης περιοχής  <ΠΥΡΚΑΛ> Δήμου Δάφνης – Υμηττού».

-Πρόσληψη δεκαπέντε (15) ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων και τριών (3) ΔΕ Οδηγών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 263/9-12-2022 προηγούμενης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και της αριθμ. 9886/8-2-2023 εγκριτικής του Υπουργείου Εσωτερικών.

- Λήψη απόφασης για παράταση της αριθμ.8836/2021 σύμβασης με τους ίδιους όρους για την συλλογή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και του Σκραπ