fbpx

 ΦΩΤΙΣΜΟΣ: ΜΗΔΕΝ

Ν. Τσιλίφης: ''Ο φωτισμός της πόλης μας είναι ελλιπέστατος. Είμαστε πολύ πίσω στο συγκεκριμένο ζήτημα''.
 Ένα ακόμα πρόβλημα το οποίο «διαπιστώνει» ο επί 17 χρόνια έμμισθος Αντιδήμαρχος -αρχικά του κου Σταυριανουδάκη και στη συνέχεια του νυν Δημάρχου κου Μπινίσκου- για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού.
Μια πόλη στο σκοτάδι. 17 χρόνια δεν ήταν αρκετά για να υπάρξει μέριμνα για επαρκή και σύγχρονο φωτισμό της Δάφνης και του Υμηττού.

Βέβαια, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως μέχρι 3 μήνες πριν ο κύριος Τσιλίφης άνηκε στην ίδια Δημοτική Αρχή την οποία κατηγορεί σήμερα, δηλώνοντας την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος.

«-Το δεύτερο πρόβλημα είναι ο φωτισμός που είναι ελλιπέστατος. Δεν έχει αντιμετωπιστεί και ο φωτισμός με σύγχρονες μεθόδους που βλέπουμε ότι σε άλλους Δήμους και της χώρας μας και του εξωτερικού έχει λυθεί.

-Το βασικό. Το να αλλάξουμε τις λάμπες led είναι το νούμερο 1 πράγμα που προχωράνε όλοι οι Δήμοι. Και ειδικά όταν έσκασε και η ενεργειακή κρίση ήρθε ακόμα πιο μπροστά το ζήτημα αυτό.

-Σωστά. Ο Δήμος τι είναι; Από το υστέρημα του κόσμου παίρνουμε κάποια χρήματα και με αυτά τα χρήματα, πρέπει να του δώσουμε καθαριότητα, να κάνουμε σωστή αποκομιδή απορριμμάτων και να δώσουμε φωτισμό. Είναι τα βασικά που πρέπει να παράσχουμε στον πολίτη Εκεί, λοιπόν, θεωρώ ότι είμαστε πολύ πίσω».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κου Νίκου Τσιλίφη, στο κανάλι “Βεργίνα TV”, στους παρακάτω συνδέσμους:

Μέρος Α: https://youtu.be/NWDNq_qo9oA

Μέρος Β: https://youtu.be/SVDCVL3SIEI

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: