fbpx

H Κυβέρνηση προχωράει χωρίς την γνώμη των κατοίκων της Δάφνης & του Υμηττού, τα σχέδια που επηρεάζουν τις ζωές όλων μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Χωρίς να πάρουμε στα χέρια μας τα σχετικά σχέδια, το αρμόδιο Υπουργείο προχώρησε σε έγκριση περιβαλλοντικών όρων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου με την επωνυμία «Ανδρέας Λεντάκης» στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ.

Σχεδιάζουν πολυώροφα κτίρια, χωρίς να ξέρουμε την πλήρη ανάπτυξη του Master Plan, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν βοηθητικοί χώροι, χώροι παρκαρίσματος και αναψυχής των πολιτών, χωρίς να γνωρίζουμε τον όγκο του τσιμέντου που θα χρησιμοποιηθεί.

Σχεδιάζουν χωρίς τη γνώμη των πολιτών, «για το καλό μας».

Στα σχέδια για εμάς - χωρίς εμάς, δεν θα μπορέσουμε να συναινέσουμε. Αντίθετα, είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε εναλλακτικό σχέδιο αξιοποίησης, προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της.

Στις 8 Οκτωβρίου, η Παράταξή μας ως νέα Δημοτική Αρχή, θα εξαντλήσει κάθε μέσο εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, για την ουσιαστική μας παρέμβαση στο εν λόγω εγχείρημα.

Όλοι μαζί έχουμε την ευκαιρία, στις εκλογές του Οκτωβρίου, να αλλάξουμε σελίδα και να οδηγήσουμε την πόλη μας στην επόμενη μέρα που μας αξίζει!

Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή, με τον Γιώργο Δαουλάρη στο τιμόνι της Διοίκησης του Δήμου.

Δείτε παρακάτω την τοποθέτηση του Γιώργου Δαουλάρη για την ΠΥΡΚΑΛ, στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δάφνης-Υμηττού - 11/07/23

https://www.facebook.com/polifoteini/videos/312918724418651/