fbpx

Συνάντηση με την Ρόζα Μιζότερα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον Γιώργο Δαουλάρη και την Πόλη Φωτεινή, όπου συζητάμε για την προσβασιμότητα στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού.

Παρά τις δυσκολίες μετακίνησης, η Ρόζα ζει στην πόλη μας περισσότερα από 50 χρόνια, αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα προσβασιμότητας.

Ένας σύγχρονος Δήμος και μία Δημοτική Αρχή που σέβεται τον πολίτη πρέπει να εξασφαλίζει σε όλα τα μέλη της την προσβασιμότητα σε κοινόχρηστους χώρους και δημοτικά κτίρια.

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, δυστυχώς, όλα αυτά τα χρόνια είναι ουραγός και αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν στον τομέα της προσβασιμότητας. Πεζοδρόμια χωρίς ράμπες, με εμπόδια για τα άτομα ΑΜΕΑ, κοινόχρηστοι χώροι χωρίς την παραμικρή πρόβλεψη για την κίνηση ατόμων με καρότσι, νέων γονέων και ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες, συνθέτουν ένα σκηνικό πραγματικά εφιαλτικό για τη διέλευσή τους σε όλους τους χώρους του Δήμου μας.

Η παράταξή μας δεσμεύεται ότι, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της ως νέα διοίκηση του Δήμου, θα φροντίσει να αλλάξει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Με παρεμβάσεις αποφασιστικές και ανακατασκευές, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Διαβάστε το πρόγραμμά μας εδώ: https://daoularis.gr/ygeia-koinwnikh-pronoia-kaph-prosbasimothta