fbpx

 

Η παράταξη «Πόλη Φωτεινή» προσκαλεί τους δημότες Δάφνης-Υμηττού να παρακολουθήσουν την 12η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού, που θα γίνει:

  • Στις 10 Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00.
  • Θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 2ο όροφο του Δημοτικού Κτιρίου της Κοινότητας Υμηττού (πρώην Δημαρχείο Υμηττού), Πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου 1 και ταυτόχρονα μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence.

 

Παρακολουθήστε live εδώ: 

 

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

Ανακοινώσεις- Ερωτήσεις

1. Ονοματοδοσία των Δημοτικών Ιατρείων επί της οδού Δερβενακίων 13, Πλατεία Δημαρχείου Δ. Κ. Δάφνης σε «ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΝΕΛΕΣ» (Εισηγητής κ. Δήμαρχος)

2. Τροποποίηση της αριθμ. 10/2024 προηγούμενη απόφαση περί Καθορισμού αποζημίωσης μελών του Δημοτικού Συμβουλίου (Εισηγήτρια κα Βογιατζόγλου)

3. Ανάκληση της 120/2024 απόφασης του ΔΣ για έγκριση του 2ου ΑΠΕ και 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Ποιοτική περιβαλλοντική και εμπορική ανάπτυξη ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης του Δήμου Δάφνης – Υμηττού» (Εισηγητής κ. Γιαννακούρας)

4. Έγκριση του 2ου ΑΠΕ και 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Ποιοτική περιβαλλοντική και εμπορική ανάπτυξη ιστορικού κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης του Δήμου Δάφνης – Υμηττού» (Εισηγητής κ. Γιαννακούρας)

5. Ενίσχυση πίστωσης ΣΑΤΑ για το έργο «Συντήρηση και επισκευή σχολείων Δήμου Δάφνης-Υμηττού (2020)» (Εισηγητής κ. Γιαννακούρας)

6. Έγκριση παράτασης προθεσμίας σύμβασης «Μελέτη πράξης εφαρμογής ενταγμένων περιοχών» (Εισηγητής κ. Γιαννακούρας)

7. Έγκριση της τροποποίησης του αρ.πρωτ. 4973/11-5-2021 Συμφωνητικού σύμφωνα με τον 1ο Συγκριτικό Πίνακα της ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ (Εισηγητής κ. Τζιβελέκας)

8. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 27/2024 προηγούμενης απόφασης του σώματος που αφορά στην συγκρότηση των υπ’αριθμ.: 3. Επιτροπή Εκποίησης Δημοτικών ακινήτων, μισθώσεων-Εκμισθώσεων αρθρ. 186 παρ. 5 και αρθρ. 192 Ν. 3463/2006 και 7. Επιτροπής ελέγχου και εισήγησης στο Δ.Σ. Χορήγησης Αδειών Στάθμευσης μη αναπηρικών Αυτοκινήτων (Εισηγητής κ. Γιαννακούρας)

9. Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Εκπαίδευσης αρθρ.30 του Ν.5056/2023 για την άσκηση αρμοδιοτήτων των καταργούμενων σχολικών επιτροπών (Εισηγητής κ. Αδάμ)

10. Έγκριση καταστροφής άχρηστου υλικού του Δήμου, κατόπιν πρακτικού της αρμόδιας επιτροπής (Εισηγητής κ. Γιαννακούρας)