fbpx

Ο Πέτρος Γελάτσορας Αρτινιός στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Δάφνη. Έχει αποφοιτήσει από τα σχολεία της περιοχής (1ο Δημοτικό Δάφνης, 4ο Γυμνάσιο, 3 Λύκειο) ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας στο 4ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο, με αδιάλειπτη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα των σχολικών μονάδων.

Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Τμήμα Πολιτισμικής Επικοινωνίας και Τεχνολογίας.

Εργάστηκε στον κλάδο των ειδικών τεχνικών έργων και σε επιχειρήσεις επικοινωνίας και αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και επιδοτήσεων (ΕΣΠΑ). Έχει αναπτύξει δραστηριότητα, ως αρθρογράφος και κειμενογράφος, σε διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Είναι εκπρόσωπος της Παράταξης “Δάφνη-Υμηττός, Πόλη Φωτεινή” ως τακτικό Μέλος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ως αναπληρωματικό μέλος στην Δημοτική Επιχείρηση.

Προέρχεται από οικογένεια εκπαιδευτικών και είναι ανιψιός του φιλόλογου Γεώργιου Τσιγκούνη, καθηγητή στα σχολεία της Δάφνης τις δεκαετίες του 70’ και του 80’.