fbpx

Ο Ο Κώστας Λουδάρος στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

 

Ο Κώστας Λουδάρος είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, γέννημα θρέμμα της Δάφνης και αδελφός του ταλαντούχου ηθοποιού Αντώνη Λουδάρου. Είναι χήρος πατέρας δυο αγοριών και έχει τρία εγγόνια.

Υπήρξε συνδικαλιστής και πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Χειριστών Μηχανοδηγών Δ.Ε.Η.

Ως πρόεδρος του Σωματείου πρωτοστάτησε, τόσο για την ένταξη του κλάδου του στα βαρέα και ανθυγιεινά, όσο και του κλάδου των τεχνιτών εναεριτών σε όλη την Ελλάδα.

Έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα ήταν παίχτης της μεγάλης και ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο Δάφνης.

Έχει αγωνισθεί στη Β' και Γ' Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου με τις ομάδες του Φωστήρα, Πανασπροπυργιακού, Ηλιούπολης, Αργοναύτη και έκλεισε την καριέρα του στον Α.Ο. Προμηθέα Δάφνης.

Υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική ομάδα νέων και συμμετείχε στους Μεσογειακούς αγώνες του 1975-1976 στην Αλγερία.

Σήμερα είναι πλέον συνταξιούχος της Δ.Ε.Η. και ασχολείται με την ποίηση γράφοντας και μελοποιώντας τραγούδια. Ενώ έχει αναπτύξει δράσεις για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης.

 

**Ο Κώστας Λουδάρος είχε συστρατευθεί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.