fbpx

Ο Σερμετλιώτης Ηλίας στηρίζει ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή», με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

 

Ο Σερμετλιώτης Ηλίας, γέννημα θρέμμα της Δάφνης, φοίτησε στο τμήμα Επιχειρηματικού  Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων και παρά το νεαρό της ηλικίας του, δραστηριοποιείται ήδη 13 χρόνια στο χώρο των επιχειρήσεων, έχοντας φτάσει πλέον στη  θέση υπευθύνου παραγωγής σε μία από τις εναπομείναντες και μεγαλύτερες εταιρίες υποδηματοποιίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχικής υγείας, ως Προσωποκεντρικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, η οποία είναι και η κύρια ιδιότητά του. Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του επάνω στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση, διατηρεί δικό του χώρο στην Δάφνη, στον οποίο υποδέχεται συνανθρώπους του, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες.

Υπέρμαχος και υποστηρικτής της προσωποκεντρικής έννοιας σε ατομικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό επίπεδο, θέτει ως ορόσημο για την πορεία του και τη στάση του απέναντι στα θέματα της πόλης μας και της κοινωνίας μας το πρόσωπο και τη διαφορετικότητα του καθενός. Η άποψη του κάθε πολίτη, μετράει.

Αν μπορέσει κανείς να ακούσει πραγματικά την ανάγκη του κάθε ατόμου, του κάθε πολίτη, στο κατάλληλο πλαίσιο, προκειμένου να εκδηλωθεί και να αναδυθεί η δυναμική του, τότε το ίδιο το άτομο αναλαμβάνει και συμμετέχει στα κοινά.

Όραμα και στόχος του, μία πόλη στην οποία θα υπάρχει αυτό το πλαίσιο, στην οποία θα δίνεται έμφαση στην ψυχική υγεία και στην οποία θα υπάρχει Ενότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Μία πόλη ενωμένη, μία «Πόλη Φωτεινή»!

 

**Ο Σερμετλιώτης Ηλίας είχε συστρατευθεί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.