fbpx

Ο Γεώργιος Χαρίτος στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

 

Αναλυτικό βιογραφικό:

  • ΣΠΟΥΔΕΣ

2013: Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Δάφνης

2014: Εισήλθα στην Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( Ε.Κ.Π.Α.)

2017: Πραγματοποίησα την Πρακτική Άσκηση στα «Γενικά Αρχεία του Κράτους»

2018: Αποπεράτωσα τις σπουδές μου στην Θεολογική Σχολή Αθηνών με βαθμό «Άριστα».

2018: Εισήλθα στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Θεολογίας «Ορθόδοξη Θεολογία» με κατεύθυνση στον τομέα «Συστηματικής Θεολογίας και επιστημών της Αγωγής».

2018: Εξετάσθηκα με επιτυχία στην χρίση Η/Υ( UNICERT PRIMARY, εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) καθώς και στις επιμέρους θεματικές ενότητες.( Windows 7, Word 2010, Excel 2010, Outlook 2010 & Internet Explorer 8, Access 2010, Power Point 2010)

2020: Εισήλθα στο «τμήμα Φιλοσοφίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ( Ε.Κ.Π.Α.)

  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Παρακολούθησα τα κάτωθι συνέδρια, σεμινάρια, διαλέξεις και ημερίδες:

2014: «Σπουδή στην Ορθόδοξη Πίστη», σεμινάριο το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την Επίβλεψη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην Βιβλιοθήκη της Αρχιεπισκοπής

2016: « Η εκκλησιολογία της Ορθοδόξου Εκκλησίας σύμφωνα με τις αποφάσεις της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου» διάλεξη του Ομότιμου καθηγητή της Εκκλησιαστικής Ιστορίας κ. Βλάσιου Φειδά η οποία πραγματοποιήθηκε στην Θεολογική Σχολή Αθηνών.

2017: « Αρχή και εξέλιξη του κόσμου και του ανθρώπου με αναφορά στην Εξαήμερο του Μεγάλου Βασιλείου» Διεπιστημονικό συνέδριο το οποίο διεξήχθη υπό της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής και έλαβε χώρα στην αίθουσα των Μ. Ευεργετών της Εταιρίας των φίλων του Λαού.

2017: «Ηθικές προκλήσεις στην Έρευνα με Βιολογικό Υλικό» Επιστημονική ημερίδα της επιτροπής Βιοηθικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.

2017: «Μεταρρύθμιση και Ορθόδοξη Εκκλησία: Διάλογος και αντίλογος πέντε αιώνων» Επιστημονική Ημερίδα την οποία διοργάνωση η κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής.

2018: « Θεολογικά- Βιβλικά σημεία και λειτουργικά στοιχεία του Γάμου» Ημερίδα η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος «Θεολογία και Κοινωνία» του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας στο συνεδριακό κέντρο ‘’Αιμιλιανός’’ στο Σήμαντρο Ελαιώνα Διακοπτού με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Γεώργιο Φίλια.

2018: « Τα προσωπεία του Προσώπου – Κριτικές θεολογικές τοποθετήσεις στην οντολογία του προσώπου» που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου στο πολιτιστικό κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό τον Σύλλογο Θεολόγων «Μέθεξις».

2018: « Η Συνάντηση Ελληνισμού και Χριστιανισμού. Η διαχρονική σχέση οι συνέπειες κι η απόηχος της συνάντησης από την ύστερη αρχαιότητα έως τις μέρες μας» που πραγματοποιήθηκε στις 6,7,8 Δεκεμβρίου στο πολιτιστικό κέντρο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό την αιγίδα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής ΈΚΠΑ.

2019: « Σάρκωση και κατ’ Εικόνα. Η Σάρκωση του Θεού Λόγου και η κατ’ εικόνα Θεού Δημιουργία του Ανθρώπου», που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπό τον Σύλλογο Θεολόγων « Μέθεξις».

2021: «Πίστη, ελπίδα και όραμα στον καιρό της πανδημίας - Επιστημονική Διημερίδα του Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α.», που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά υπό την αιγίδα του Τμήματος Θεολογίας.