fbpx

Η Χριστίνα Μαγγανά, στηρίζει ενεργά ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.
 
Η Χριστίνα Μαγγανά, γεννήθηκε και κατοικεί στη Δάφνη μαζί με τα δύο παιδιά της. Ως πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. με ειδικότητα στην κολύμβηση, μέσα από την δουλειά της βοηθά μικρά παιδιά και ενήλικες να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να βελτιώσουν την σχέση με το σώμα τους.

Επιπλέον, ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια ενεργά με τον αθλητισμό και λαμβάνει μέρος σε εγχώριους και διεθνής αγώνες κολύμβησης, ενημερώνεται για τα θέματα αθλητισμού και ψυχολογίας και έχει παρακολουθήσει τα παρακάτω σεμινάρια:

  • Ολυμπιακής ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής που διεξήχθη στην Αθήνα 25-27/05/2001
  • Πρώτων βοηθειών καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής που διεξήχθη στην Αθήνα 25/05/2001
  • Ψυχολογίας κινητικής συμπεριφοράς και ψυχολογία προσαρμοσμένης κινητικής αγωγής, καθώς ευρωστίας και υγείας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενημέρωσης φοιτητών φυσικής αγωγής που διεξήχθη στο Τ.Ε.Φ.Α.Α.
  • Εργάζεται ως προπονήτρια κολύμβησης. Τα τελευταία χρόνια είναι προπονήτρια της αθλητικής ομοσπονδίας νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ). Έχει κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Περθ της Αυστραλίας καθώς και την 1η Πανευρωπαϊκή νίκη σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα master, καταρρίπτοντας παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση με τον αθλητή της Θεόδωρο Κατσαρό.
  • Έχει ιδρύσει τον Σύλλογο ‘’ευ ζην’’ που δραστηριοποιείται σε θέματα αθλητισμού και ενδυνάμωσης, συνδυάζοντας την πολύχρονη αθλητική της πείρα με την ευαισθησία της για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του ώστε να είναι ο αθλητισμός προσβάσιμος σε όλους.

Με την υποψηφιότητά της, στηρίζει έμπρακτα τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γ. Δαουλάρη και επιθυμεί να συνεισφέρει και αυτή στην επανεκκίνηση που έχει, περισσότερο από ποτέ, ανάγκη η πόλη στην οποία μεγάλωσε και ζει.