fbpx


Η Ρεγγίνα Σότρα στηρίζει ενεργά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.
 
Η εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του Γιώργου Δαουλάρη αλλά και το όραμά του για την πόλη, την ενέπνευσαν ώστε να συμμετέχει και σε αυτή την προσπάθεια για την επανεκκίνησή της.
 
Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στη Δάφνη και είναι μια πόλη που αγαπάει και θέλει να την δει να  αναβαθμίζεται.
 
Έχει γεννηθεί στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία.
 
Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πειραιά και έχει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο Digital Marketing και τα Social Media.
 
Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε διάφορες εταιρείες σε θέσεις στον τομέα του Marketing, εργάζεται σήμερα ως Διευθύντρια σε ελληνική εταιρεία καλλυντικών, όπου είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη, τη διαχείριση και την εκτέλεση καμπανιών, την παραγωγή περιεχομένου στα μέσα ενημέρωσης και τα social media,
καθώς και για τη συνεργασία με ηλεκτρονικά καταστήματα.
 
Έχει σημαντική εμπειρία στον χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την οποία έχει δημοσιεύσει σχετικά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.