fbpx

Ο Βασίλης Κατσιλιέρης στηρίζει ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, τον Γιώργο Δαουλάρη.

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Δάφνη. Είναι παντρεμένος, με την εκπαιδευτικό Αγάθη Νάνου, και είναι πατέρας δύο υπέροχων παιδιών, της Σοφίας και του Γιώργου.

Είναι απόφοιτος του 4ου Γυμνασίου Δάφνης και του 3ου Γενικού Λυκείου Δάφνης. Ως πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνέχισε τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών στον Τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Master Business Administration – Coventry University Business School) και ολοκλήρωσε τον κύκλο των πανεπιστημιακών του σπουδών με την εκπόνηση της Διδακτορικής του Διατριβής στον Τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και την αναγόρευσή του σε Διδάκτορα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε διάφορες εταιρείες σε θέσεις ευθύνης επί εμπορικών ζητημάτων και επιχειρησιακής στρατηγικής αναδιοργάνωσης, εργάζεται σήμερα ως Διευθυντής Πωλήσεων σε ελληνική φαρμακευτική εταιρεία.

«Οδεύοντας σήμερα προς έναν καλύτερο Δήμο Δάφνης-Υμηττού, αυτό που μας ενώνει είναι το έργο. Γεγονός που φαίνεται πρώτα απ’ όλα στη δυναμική, υπερκομματική και συμπεριληπτική σύνθεση της ομάδας του ψηφοδελτίου του Υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Δαουλάρη, που πάνω από ταμπέλες, διαχωρισμούς και διαιρέσεις, όλοι μας ενώνουμε δυνάμεις, γεμάτοι διάθεση να συνεισφέρουμε έχοντας αίσθημα ευθύνης με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό. Η Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή», είναι μία ανανεωμένη ομάδα, αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευσή μου στον κοινό στόχο: να δουλέψουμε για έναν Δήμο που ακούμε και καταλαβαίνουμε».