fbpx

 

Ο Φώτης Σπαγγούρος στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο Δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι 6 ετών στη Λουσάκα Ζάμπιας στην Αφρική.

Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας με την ειδικότητα του Ηλεκτρονικού.

Απέκτησε τη βεβαίωση σπουδών με τίτλο «SERVICE & INSTALLATION BIG & BLUE PUMPS & MIXERS» μετά από εκπαίδευση στη Σουηδία.

Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως Μηχανολόγος – Μηχανικός στην εταιρεία ITT FLYGT HELLAS S.A. Από το 1993 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον Όμιλο ΟΤΕ στο απαιτητικό κομμάτι του Property Management Paianias και αποθηκών του Ομίλου ΟΤΕ.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα «Η/Υ – Windows – Word – Excel» στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ένα τρίμηνο σεμινάριο με τίτλο «Α’ Βοήθειες» στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Αθηνών.

Από το 1998 κατοικεί στον Υμηττό με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Ευσταθία Κατσώνη, κόρη του Ιατρού Ζήση Κατσώνη, διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών, και έχουν δύο παιδιά.

Με τον γιο του ως αθλητή ποδοσφαίρου έχουν συνυπάρξει σε πολλές ομάδες, όπως τον Αθηναϊκό, τη Νίκη Αλίμου, την Ολυμπιάδα Υμηττού (όπου ήταν και ενεργό μέλος στο Δ.Σ. της) και ήταν ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Προμηθέα Δάφνης.

** Ο Φώτης Σπαγγούρος είχε συστρατευθεί με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.